spieriz Napisano 16 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 niszczono mi moony, chciałem się podstawić. Widok w podglądzie:1:00 - flota czyszcząca gracza atakującego na moona1:01 - moja flota na podstawke1:02 - 1 fala gś gracza atakujacego1:04 - 2 fala gś gracza atakujacego. w czym błąd?jako pierwsza dotarła flota czyszcząca. Jako druga dotarła 1 fala GŚ. Jako trzecia dotarła moja flota, która powinna być jako druga. Tak więc straciłem moona, mimo że miałem wszystko idealnie wyliczone.Czytałem chyba gdzieś, że tutaj RW nalicza się co 3 sekundy. Byłoby naprawdę bardzo fajnie, gdyby zmieniono to naliczanie co 1s. Było to dziś w nocy o godzinie 0:34: Prawdopodobnie też przez tą sytuację stracę szperacze które leciały z tego moona, ponieważ gracz atakujący zobaczył je na pewno na falandze. Nie wiem czy w takiej sytuacji podlega to pod zwrot, czy też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Witam, nie podlega zwrot. Może już dzisiaj będzie nowy system flot, bo zostały na prawdę szczegóły do zrobienia a technicznie już jest wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 w nowym systemie będzie przeliczanie rw co 1s ? i złom od razu po walce, nie będzie sie pojawiał po np 10 sekundach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Tak, wszystko będzie "na żywo" bez tzw. przeliczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi