szymok Napisano 14 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Witam! Mam pytanie czy jest możliwość przjęcia nie aktywnego konta?Mam już jedno konto na oku dosyć dłużej niż długo;]I czekam wlasnie zakładce przejmij nieaktywne konta conajmiej miesiąc a wczesniej już widziałem ze jest nieaktywny i coś nie może być do kupna to konto... Prosze o odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Niektórych konto przejąć nie można, np, tych co mają nadto punktów (topowe konta) lub tych, które mają zakupione dodatki na koncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiiL Napisano 19 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 no ale dlaczego konto jak konto, nie aktywne długi czas może ktoś by je kupił i grał dalej na nim, a tak to już lepiej je usunąć żeby nie zajmowało planet, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi