LordKriss Napisano 13 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Witam, Przepraszam jeśli gdzieś jest taki temat jednak nie udało mi się do zlokalizować.Mam problem ze stroną sojuszu. Otóż niewiem jak mam zrobić tło.standartowe które działało na Ogame.pl tu niestety nie działa.Proszę o pomoc!!! z góry dzięki Pozdrawiam LordKriss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 13 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 http://forum.ogam.online/index.php?&app=forums&module=extras§ion=legends&do=bbcode Catalyst dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordKriss Napisano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Dzięki za odpowiedź... można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordKriss Napisano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Niestety nawet podany Background w BBcode na stronie nie działa... tło dalej jest takie jakie było a kod jest wpisane jako tekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 W sojuszu nie ma określonego bbcode na tło, dlatego nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordKriss Napisano 20 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 bu to znaczy że tło pozostanie takie jakie jest? No nic skoro tak to temat do zamknięcia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi