Ce4 Napisano 11 Stycznia 2012 Zgłoszenie Napisano 11 Stycznia 2012 Witam wszystkich graczy i forumowiczów!Mam na imię Jakub, mieszkam w Krakowie, na codzień pracuję i uczę się.Interesuję się nowinkami technicznymi, zjazdami rowerowymi oraz fotografią. Może coś o mojej przygodzie z ogam.Parę lat (chyba 2) temu grałem na tej oto zacnej ugamelii.Zapewne nikt mnie nie pamięta pod nickiem,który teraz widnieje nad tym tematem lecz zaraz wszystko się wyjaśni.Grałem na uniwersum 2, pod nickiem Temeraire2007 za czasów Vendetty, Fluxa i najlepszego sojuszu jaki kiedykolwiek istniał AeonEmpire.Na forum niestety nie udzielałem się zbyt aktywnie, chyba że w ST.Swoją drogą... ACS Vendetty i Fluxa na moją flotkę nadal jest w top 3 Po długiej przerwie ponownie powracam, aby troszkę się pobawić i odstresować.Gram na U5, nick Ce4. Jeżeli macie jakieś pytania "walcie śmiało". Serdecznie pozdrawiam. Cytuj
deusx Napisano 13 Stycznia 2012 Zgłoszenie Napisano 13 Stycznia 2012 Witam z powrotem ! Pozwoliłem sobie edytować opis (z jasnego na normalny) bo na jasnym tle nie było go w ogóle widać. Cytuj
Ce4 Napisano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 17 Stycznia 2012 Witam z powrotem ! Pozwoliłem sobie edytować opis (z jasnego na normalny) bo na jasnym tle nie było go w ogóle widać. Na jasnym tle ?Nie wiedziałem że forum ma również jasną skórkę, dziękuję w takim razie Cytuj
deusx Napisano 17 Stycznia 2012 Zgłoszenie Napisano 17 Stycznia 2012 Ma, tutaj się zmienia skiny: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi