Skocz do zawartości

FS

Plucjan

Rekomendowane odpowiedzi

ja nie jestem doświadczony ale mi to tłumaczyli tak. że FS musi być nie widoczny , dlatego się puszcza z moona do moona. Dlaczego na moonie masz taki budynek flanga czujników , która widzi ruch flot na planetach ale nie na monach. FS jest ogólnie wysyłaniem floty np. z misją transportuj na inny moon w długim czasie albo z prędkością od 100% do 10% albo z pomocą stateczku o nazwie Fleet Slov.

Jeśli tego nie zrobisz twoja flota nie przetrwa długo. ja raz miałem 100kk bombowców i 40kk pancerników poszedłem na 45minut serial obejrzeć , jak wróciłem jej nie było. 2kkk niszczycieli mnie odwiedziło. Idziesz spać, idziesz do roboty , czy gdziekolwiek FS.

Jedynym sposobem odkrycia takiej floty jest zniszczenie moona, wtedy flota leci na planetę i ktoś za pomocą flangi może ją zobaczyć i dowiedzieć się kiedy wróci. Dlatego nie przejmuj się, jak któregoś pięknego dnia nie będzie ksierzyca.

Ja to tak rozumiem, jesli jest innaczej. proszę o sprostowania mojich słów. też do konica nie jestem tego pewien.

jak nie masz moona to wysylasz z planety na plenete z misja stacjonuj dobrze by bylo gdybys nie wysylal np jak cie nie bedzie 13h to na 13h tylko na dluzej i np jak juz leci 6 i pol godziny to ja zawrocic zeby znikla z pola widzenia wtedy masz pewnosc ze nie zlapia cie (no chyba ze akurat ktos klika w tym czasie zeby Cie wyliczyc :P) dobrze jest tez zawracac flote o roznych godzinach a nie o jednych stalych np miedzy 6/7 rano albo cos takiego no ale to juz inna bajka :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.