Plucjan Napisano 7 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Jak to zrobic prosze o dokladniejszy opis kogos doswiadczonego bo nie dokonca to rozumiem a nigdzie nie jest to opisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis666 Napisano 7 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 ja nie jestem doświadczony ale mi to tłumaczyli tak. że FS musi być nie widoczny , dlatego się puszcza z moona do moona. Dlaczego na moonie masz taki budynek flanga czujników , która widzi ruch flot na planetach ale nie na monach. FS jest ogólnie wysyłaniem floty np. z misją transportuj na inny moon w długim czasie albo z prędkością od 100% do 10% albo z pomocą stateczku o nazwie Fleet Slov. Jeśli tego nie zrobisz twoja flota nie przetrwa długo. ja raz miałem 100kk bombowców i 40kk pancerników poszedłem na 45minut serial obejrzeć , jak wróciłem jej nie było. 2kkk niszczycieli mnie odwiedziło. Idziesz spać, idziesz do roboty , czy gdziekolwiek FS.Jedynym sposobem odkrycia takiej floty jest zniszczenie moona, wtedy flota leci na planetę i ktoś za pomocą flangi może ją zobaczyć i dowiedzieć się kiedy wróci. Dlatego nie przejmuj się, jak któregoś pięknego dnia nie będzie ksierzyca. Ja to tak rozumiem, jesli jest innaczej. proszę o sprostowania mojich słów. też do konica nie jestem tego pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 7 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Wszystko dobrze z wyjątkiem pewnej najważniejszej rzeczy... FS puszcza się z moona na moona z misją STACJONUJ. Zawsze jak ktoś zniszczy Ci moona możesz taką flotę zawrócić i jest ona nie widoczna dla falangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis666 Napisano 7 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 ach, rozumiem. dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 7 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Trzeba trochę czasu żeby nauczyć się latać. Proponuję nie inwestować odrazu wszystkiego w flotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plucjan Napisano 7 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Ok to jeszcze jedna imformacja mnie interesuje skoro tak piszecie z moona na moona to jak mam flote z planety zostawic na moonie? opcja stacjonuj a potem moge leciec dalej z do kolejnego moona czy jak mam to zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plucjan Napisano 7 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Trzeba trochę czasu żeby nauczyć się latać. Proponuję nie inwestować odrazu wszystkiego w flotę Wiem nie gram tu od dzisiaj ale dopiero od niedawna zastanawiam sie na robieniem floty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 7 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Normalnie, możesz polecieć z planety na moona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis666 Napisano 7 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 nie masz moona 1 i moona2. np. idziesz spać zakładasz że nie bedzie cię przez 13h. wiec ustawiasz spobie prędkość tak żeby ci leciała 13 h. czajisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASP Napisano 7 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 jak nie masz moona to wysylasz z planety na plenete z misja stacjonuj dobrze by bylo gdybys nie wysylal np jak cie nie bedzie 13h to na 13h tylko na dluzej i np jak juz leci 6 i pol godziny to ja zawrocic zeby znikla z pola widzenia wtedy masz pewnosc ze nie zlapia cie (no chyba ze akurat ktos klika w tym czasie zeby Cie wyliczyc ) dobrze jest tez zawracac flote o roznych godzinach a nie o jednych stalych np miedzy 6/7 rano albo cos takiego no ale to juz inna bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi