Neverr Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Witam. Pomysl skierowany szczgolnie do Deusx'a. Mianowicie, przydaloby dodanie do silnika mozliwosci zmiany jezyka na angielski(uniwersalnie) + cenyw sklepie w $ i euro. dodatkowo reklama google po angielsku. z tego co widze na U5, jest kilka osob ktore bardzo sie mecza nie znajac polskiego, wiec mysle ze byloby to dla nich ogromne ulatwienie a az tak wiele pracy nie ma. tlumaczenia moge sie podjac ja w wolnej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Skrypt od dłuższego czasu jest pisany pod kilka języków, za jakiś czas będzie można język zmienić na inny.Co do sklepu, paypal obsługuje chyba każdą walutę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anon Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Ja również mógłbym coś zdziałać z tłumaczeniami, w końcu Angielski znam dość dobrze, gdyż sam w Anglii mieszkam. Gdyby Deusx się zgodził mógłbym pomóc Ci z tłumaczeniem, o wiele szybciej by wyszło to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Oczywiście będziemy potrzebować tłumaczy, jak będzie potrzeba to napiszemy temat i będziemy prosić o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Tłumaczeniem to i ja mogę się zająć w końcu trochę mieszkałem na wyspach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverr Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 zwrocilem uwage, ze deus napisal, 'jezykow' nie jezyka tak wiec moge tez podjac probe tlumaczenia na francuski,aczkolwiek nie gwarantuje ze bede potrafil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Myślałem o:AngielskiNiemieckiFrancuskiRosyjskiHiszpański Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 4 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ja mogę angielski ewentualnie hiszpański Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi