Neverr Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoszenie Napisano 3 Stycznia 2012 Witam. Pomysl skierowany szczgolnie do Deusx'a. Mianowicie, przydaloby dodanie do silnika mozliwosci zmiany jezyka na angielski(uniwersalnie) + cenyw sklepie w $ i euro. dodatkowo reklama google po angielsku. z tego co widze na U5, jest kilka osob ktore bardzo sie mecza nie znajac polskiego, wiec mysle ze byloby to dla nich ogromne ulatwienie a az tak wiele pracy nie ma. tlumaczenia moge sie podjac ja w wolnej chwili
deusx Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoszenie Napisano 3 Stycznia 2012 Skrypt od dłuższego czasu jest pisany pod kilka języków, za jakiś czas będzie można język zmienić na inny.Co do sklepu, paypal obsługuje chyba każdą walutę.
Anon Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoszenie Napisano 3 Stycznia 2012 Ja również mógłbym coś zdziałać z tłumaczeniami, w końcu Angielski znam dość dobrze, gdyż sam w Anglii mieszkam. Gdyby Deusx się zgodził mógłbym pomóc Ci z tłumaczeniem, o wiele szybciej by wyszło to zrobić.
deusx Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoszenie Napisano 3 Stycznia 2012 Oczywiście będziemy potrzebować tłumaczy, jak będzie potrzeba to napiszemy temat i będziemy prosić o pomoc.
Catalyst Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoszenie Napisano 3 Stycznia 2012 Tłumaczeniem to i ja mogę się zająć w końcu trochę mieszkałem na wyspach.
Neverr Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 3 Stycznia 2012 zwrocilem uwage, ze deus napisal, 'jezykow' nie jezyka tak wiec moge tez podjac probe tlumaczenia na francuski,aczkolwiek nie gwarantuje ze bede potrafil
deusx Napisano 4 Stycznia 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Stycznia 2012 Myślałem o:AngielskiNiemieckiFrancuskiRosyjskiHiszpański
Catalyst Napisano 4 Stycznia 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Stycznia 2012 Ja mogę angielski ewentualnie hiszpański
Rekomendowane odpowiedzi