marshall Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 niewiem czy to bład czy takie ustawieniaale sporo wiadomosci znika z kontawczoraj mialem ponad 200 raportow szpiegowskich dzisiaj zostało mi raptem 50tak samo dzieje sie z eskpami czy wiadomosciami z soja.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 chyba po 3 dniach się same kasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 chyba po 3 dniach się same kasują zalezyczasem sa to 3 dni czasem 2 a czasem 1 jak wlasnie u mniete skany wczoraj robilem a dzisiaj ich juz niemam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Zgadza się czasem jest to nawet 1 dzień.Mi osobiście najczęściej znikają wiadomości graczy( może dla tego ze im się przyglądam najwięcej). Czasem jest to dosyć irytujące... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Mi się zdaje że 3 dniowe wiadomości powinny być kasowane o godzinie 00:00 i dobrze by było dać folder gdzie można przenieść ważne wiadomości aby nie zostały automatycznie usunięte. Bo rzeczywiście kasują się kiedy chcą, mi się skasowały chyba wczoraj po południu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Przeczytane wiadomości kasują się po 24h, nie czytane są trzymane przez 5 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alfa Napisano 9 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 LatajacyTalerz ma dobry pomysł bo rzeczywiście irytuje to przynajmniej mnie, że wiadomości znikają, dobrze by było zrobić coś takiego gdzie by można było przenosić wiadomości na stałę. Pozatym mi też co jakiś czas kasowało notanki niecałe ale zawsze coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ja mam na u4 najstarszą notatkę z 2011-03-01 07:02:38 i jest nienaruszona, podobnie jak kilka innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 notatki nieznikaja same tak jak wiadomosciale tak jak napisał LatajacyTalerz dobrym pomyslem bylo by zrobic jakas skrzyneczke do ktorej mozna by przeniesc kilka wiadomosci ( np 100 )bo to jednak jest denerwujace ze po 24 h skrzynka sama sie czysci :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Może na początek jakiś dłuższy limit ? Np. 72 h zamiast 24h ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 moze byc i limit 72h,to bardzo poprawi sprawe co prawda taka skrzyneczka z czasem tez by sie przydała na wybrane wiadomosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi