daniele-xv Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Otóż pierwszy błąd którego nie znalazłem na forum to taki, że nie wiem jak wysoka ma być ta ekspedycja żeby wreszcie można było wysłać flote na ekspedycje, cały czas mi pisze, że mam za małuy poziom technologii ekspedycji a drugi problem to falanga. mam na planecie ponad 100mln deuteru a falange na poziomie 9 i co chce kogoś falanagować pisze mi że mam za mało deauteru. O Co chodzi jak rozwiązać problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 100 mln to jest nic. Jak pamiętam to z 500kk ciągnie? czy 5kkk.. nie wiem nie używam xD A PTE musi być 20 zobacz sobie w technologiach wymagania.. Jak masz już 20+ to powinieneś móc latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniele-xv Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 czyli ciągnie tak dużo deuteru ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniele-xv Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 dobra jak przesłałem na monna wieksza ilość deuteru to zaczyna działać, nie jestem pewny ale jak grałem na tym or ogame to do ekspedycji słuzyły recyklery teraz tylko szperacze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 W oryginale służył do tego każdy statek - tu tylko Szperacz. Edytuj posty jak chcesz coś dopisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniele-xv Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 W oryginale służył do tego każdy statek - tu tylko Szperacz. Edytuj posty jak chcesz coś dopisać ok no dobra wszystko już działa dzięki :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiiL Napisano 29 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 ekspedycja,Nie wiem czy to błąd czy "promocja"Dwa może trzy razy zrobiło mi się takie coś że wysłałem 6ekspedycji czyli powinienem mieć 6raportów.A wysłałem 6ekspedycji lecz raportów było więcej, i z 6 przywiozłem jedna gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farrk Napisano 29 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 ekspedycja,Nie wiem czy to błąd czy "promocja"Dwa może trzy razy zrobiło mi się takie coś że wysłałem 6ekspedycji czyli powinienem mieć 6raportów.A wysłałem 6ekspedycji lecz raportów było więcej, i z 6 przywiozłem jedna gratis Dziwna sprawa bo też dostałem ze dwie gratisowe dziś... 6 zamiast 5 przy jednym powrocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 30 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 ja dzisiaj też dostałem 6 raportów zamiast 5. Gdzieś jest błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 30 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Zobaczcie czy wam dodatkowe szperacze sie niepojawily skoro jest wiadomosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiiL Napisano 31 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 nic się nie pojawia tylko dodatkowa wiadomość no i oczywiście to co jest w wiadomości też jest dodane na nasze konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 System flot został delikatnie poprawiony, proszę o informację jeżeli błąd będzie nadal występował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiiL Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 mi wszystko dolicza bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi