andreew8 Napisano 31 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Witam. Mam pytanko takie może głupie.Ale robiąc zadania mam wykonać atak rakietami i OK.Problem w tym że jak bym nie robił niestety rakiety wcale nie lecą. Tym samym zadania nie jestem w stanie zrobić.Jak ktos wie co może byc problemem będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Prawdopodobnie przeglądarka. Na Google Chrome "nie latają". Zmień na inną i powinno być ok : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zathril Napisano 31 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 No ja chciałem z kom wysłać. to też mi nie śmigały, ale na kompie z Opery już swobodnie andreew8 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andreew8 Napisano 31 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 No dzięki zaraz sprawdzę bo rzeczywiście google chrome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 31 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Racja, z telefonu też nie chodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 31 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Ale z google chrome działają bynajmniej mi. Aktualizujcie sobie do najnowszej wersji, może pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andreew8 Napisano 1 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Dobra na Firefoxie poleciały. Dzięki za pomoc temat do zamknięcia. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi