marshall Napisano 30 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 WitamNadal nienalicza % ze starc w profiluwiec i pewnie do zadan.podobno cos było wczesniej z tym robione, bo przez jakis czas działało, ale znowu cos padło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 30 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Od 2 miesięcy czekam na naprawę tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 30 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Pozostał jeszcze tylko acs do poprawki i system flot będzie skończony, jak już coś wypuścimy to niech to będzie w 100% poprawne (tym bardziej jeżeli chodzi o nasze floty), dlatego się troszkę to przeciąga (święta też mają do tego przeciągania trochę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASP Napisano 30 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 dodam tez ze nie dodaje % z obrony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 30 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 dodam tez ze nie dodaje % z obrony z obrony nie ma debrisu, więc % też nie ma. A jak nie ma, to nie dodaje To raz.A dwa, to jeśli koledze chodzi o % jako "obrońca", to wspomnę, że % zalicza tylko agresorowi w przypadku wygranej walki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASP Napisano 30 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 z obrony nie ma debrisu, więc % też nie ma. A jak nie ma, to nie dodaje nie chodzi mi o obrone tylko z obrony jako obronca a to ze tylko agresorowi z wygranej walki to nawet nie wiedzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 30 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 % z walki podlicza tylko wtedy gdy jesteśmy Agresorem i nie remisujemy. A jak lecimy w ACS to podliczy tylko zapraszającemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biohazard Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 % z walki podlicza tylko wtedy gdy jesteśmy Agresorem i nie remisujemy. i tu się okazuje że nie zawsze bo mi wczoraj nie podliczyło niestety :/a już kolejny % normalnie dodało, nie wiem co jest granę można się gdzieś starać o dodanie tego nie podliczonego procentu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Nie można, bo nie stworzyłem historii dodawanych procentów (bo i po co). Sprawdzę dzisiaj plik misji atakuj i postaram się coś tam wyskrobać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biohazard Napisano 2 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) a jeśli mam dowód ? który potwierdzi że nie dodało?w tej chwili mam 1 111 kk %, a zadanie z 1kkk% zrobiłem już dawnoi dawno już zużyłem z niego surkę... myślę że jakaś historia zadań powinna być w pamięciCzyli już teraz widać jeśli bym kłamał że nie dodało mi tych 200kk% to w jaki sposób mógłbym poprzednie zadanie wykonać jakoś miesiąc temu? Nie zbyt jaśnie to napisałem ale powinniście się domyśleć @EDIT teraz chyba całkiem się popsułoostatnie 2 ataki nie naliczyło żadnego procentu jak mam więc zadanie z procentem zaliczyć jak mi nie nalicza procent?? Edytowane 6 Lutego 2012 przez biohazard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisex123 Napisano 11 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 spoko mi tez nie naliczylo ladnego %http://forum.ogam.online/index.php?/topic/9260-lisex123-sln-vs-ogarniacz/a jak sie pytalem ludzi na forum to powiedzieli ze i tak nikt z tym nic nie zrobi...ale jesli jednak jest na to cien szansy to w takim razie to zglaszam:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi