marshall Napisano 30 Grudnia 2011 Zgłoszenie Napisano 30 Grudnia 2011 WitamNadal nienalicza % ze starc w profiluwiec i pewnie do zadan.podobno cos było wczesniej z tym robione, bo przez jakis czas działało, ale znowu cos padło.
kamillu12 Napisano 30 Grudnia 2011 Zgłoszenie Napisano 30 Grudnia 2011 Od 2 miesięcy czekam na naprawę tego
deusx Napisano 30 Grudnia 2011 Zgłoszenie Napisano 30 Grudnia 2011 Pozostał jeszcze tylko acs do poprawki i system flot będzie skończony, jak już coś wypuścimy to niech to będzie w 100% poprawne (tym bardziej jeżeli chodzi o nasze floty), dlatego się troszkę to przeciąga (święta też mają do tego przeciągania trochę).
Gość Braus Napisano 30 Grudnia 2011 Zgłoszenie Napisano 30 Grudnia 2011 dodam tez ze nie dodaje % z obrony z obrony nie ma debrisu, więc % też nie ma. A jak nie ma, to nie dodaje To raz.A dwa, to jeśli koledze chodzi o % jako "obrońca", to wspomnę, że % zalicza tylko agresorowi w przypadku wygranej walki.
ASP Napisano 30 Grudnia 2011 Zgłoszenie Napisano 30 Grudnia 2011 z obrony nie ma debrisu, więc % też nie ma. A jak nie ma, to nie dodaje nie chodzi mi o obrone tylko z obrony jako obronca a to ze tylko agresorowi z wygranej walki to nawet nie wiedzialem
Catalyst Napisano 30 Grudnia 2011 Zgłoszenie Napisano 30 Grudnia 2011 % z walki podlicza tylko wtedy gdy jesteśmy Agresorem i nie remisujemy. A jak lecimy w ACS to podliczy tylko zapraszającemu.
biohazard Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Lutego 2012 % z walki podlicza tylko wtedy gdy jesteśmy Agresorem i nie remisujemy. i tu się okazuje że nie zawsze bo mi wczoraj nie podliczyło niestety :/a już kolejny % normalnie dodało, nie wiem co jest granę można się gdzieś starać o dodanie tego nie podliczonego procentu?
deusx Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Lutego 2012 Nie można, bo nie stworzyłem historii dodawanych procentów (bo i po co). Sprawdzę dzisiaj plik misji atakuj i postaram się coś tam wyskrobać.
biohazard Napisano 2 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) a jeśli mam dowód ? który potwierdzi że nie dodało?w tej chwili mam 1 111 kk %, a zadanie z 1kkk% zrobiłem już dawnoi dawno już zużyłem z niego surkę... myślę że jakaś historia zadań powinna być w pamięciCzyli już teraz widać jeśli bym kłamał że nie dodało mi tych 200kk% to w jaki sposób mógłbym poprzednie zadanie wykonać jakoś miesiąc temu? Nie zbyt jaśnie to napisałem ale powinniście się domyśleć @EDIT teraz chyba całkiem się popsułoostatnie 2 ataki nie naliczyło żadnego procentu jak mam więc zadanie z procentem zaliczyć jak mi nie nalicza procent?? Edytowane 6 Lutego 2012 przez biohazard
lisex123 Napisano 11 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 11 Lutego 2012 spoko mi tez nie naliczylo ladnego %http://forum.ogam.online/index.php?/topic/9260-lisex123-sln-vs-ogarniacz/a jak sie pytalem ludzi na forum to powiedzieli ze i tak nikt z tym nic nie zrobi...ale jesli jednak jest na to cien szansy to w takim razie to zglaszam:P
Rekomendowane odpowiedzi