Skocz do zawartości

Szukanie planet

zuban

Rekomendowane odpowiedzi

Nie skolonizowanych?? Jeśli Ci chodzi o skolonizowane, w co wątpię to tak jak wachu napisał, a jeśli Ci chodzi o to, żeby jak najlepszą planetę skolonizować, to nie da się tego zobaczyć jaka będzie planeta przed dolotem kolonizatora. Po dolocie kolonizatora system losuje wartości z jakiegoś przedziału dla planety.

Tu masz wielkość planet:

http://forum.ogam.online/index.php?/topic/8735-zmiana-pol-planet-w-ukladzie-glosowanie/page__hl__planet__fromsearch__1

Panowie, chodzi mi o to, że mam jedną planetę a chciałbym mieć więcej no a dookoła mnie jest pełno planet zajętych przez graczy nieaktywnych, z jednej strony system braku podbijania cudzych planet jest dobry na drugie trochę uciążliwy. Jednak zmierzam do tego , jak znajdować planety do podbicia? Bo w jakies 15 min obejrzalem cala galaktyke i kazda planeta byla zajeta ; / Tzn obok planety była nazwa gracza. I po prostu nei wiem jak znajdować planety do podbicia bo flotę wysyłałem juz na kilkanascie planet i za kazdym razem zniszczylem cala obrone u graczy nieaktywnych a planeta dalej nie jest moja. Więc nie wiem jak szukać planety które mozna skolonizować....

Planety nie da się podbić. Możesz skolonizować tylko te wolne. Wolnych nie widać dopóki nie skolonizujesz. Poprostu wybierasz kolonizatora wpisujesz koordy (tej pustej rubryki w układzie), dajesz kolonizuj i czekasz aż doleci.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.