zuban Napisano 26 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Witam.Wyszukiwania nie skolonizowanych planet. Jak je wyszukiwać? Jest jakiś sposob? Bo to dużo zajmuje czasu, jest jakaś sprawdzona technika? : ]Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
23wachu Napisano 26 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 kazdy szpera wszystkie galaktyki i spisuje na kartce chyba ze obrońca ma brak wyobraźni i nazwie je 1 2 3 4 itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 26 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Nie skolonizowanych?? Jeśli Ci chodzi o skolonizowane, w co wątpię to tak jak wachu napisał, a jeśli Ci chodzi o to, żeby jak najlepszą planetę skolonizować, to nie da się tego zobaczyć jaka będzie planeta przed dolotem kolonizatora. Po dolocie kolonizatora system losuje wartości z jakiegoś przedziału dla planety. Tu masz wielkość planet:http://forum.ogam.online/index.php?/topic/8735-zmiana-pol-planet-w-ukladzie-glosowanie/page__hl__planet__fromsearch__1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuban Napisano 26 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Panowie, chodzi mi o to, że mam jedną planetę a chciałbym mieć więcej no a dookoła mnie jest pełno planet zajętych przez graczy nieaktywnych, z jednej strony system braku podbijania cudzych planet jest dobry na drugie trochę uciążliwy. Jednak zmierzam do tego , jak znajdować planety do podbicia? Bo w jakies 15 min obejrzalem cala galaktyke i kazda planeta byla zajeta ; / Tzn obok planety była nazwa gracza. I po prostu nei wiem jak znajdować planety do podbicia bo flotę wysyłałem juz na kilkanascie planet i za kazdym razem zniszczylem cala obrone u graczy nieaktywnych a planeta dalej nie jest moja. Więc nie wiem jak szukać planety które mozna skolonizować.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 26 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Planety nie da się podbić. Możesz skolonizować tylko te wolne. Wolnych nie widać dopóki nie skolonizujesz. Poprostu wybierasz kolonizatora wpisujesz koordy (tej pustej rubryki w układzie), dajesz kolonizuj i czekasz aż doleci. zuban dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 26 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 W linku Chesiu ładnie wszystko opisał. Polecam http://forum.ogam.online/index.php?/topic/1516-poradnik-jak-dobrze-zaczac/page__view__findpost__p__28764 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuban Napisano 26 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi