Neriel Napisano 23 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Coniektórym przycina forum, zwłaszcza na stylu "ogam.online". Od dłuższego czasu byłem uczepiony Firefox'a 3.6 (z przyzwyczajenia - nie lubię zmian skoro jest dobrze ). Ostatnio jednak co chwilę wyskakiwały jakieś problemy, jak samoznikający motyw (niby jest ale go nie ma), przycinanie forum, podczas gdy innym śmigało bez problemu, więc sprawdziłem Chrome - nie pomogło. Spróbowałem najnowszego Firefox'a i chodzi o wiele lepiej niż się spodziewałem - nie tylko forum ale i wszystko szybciej się wyświetla.L.L również potwierdza, że nowy FF śmiga elegancko, więc jeśli komuś przycina forum polecam zmienić przeglądarkę. Mi nawet stary motyw zaktualizowało do najnowszej wersji, więc interfejs wygląda niemal identycznie jak w starej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 23 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Mi na Chromie śmiga elegancko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Panowie z FF przez jakiś czas pracowali nad optymalizacją firefoxa, mimo, że szybszy jest chrome to FF nie zostaje w tyle, a ma też swoje plusy (np. na nim wszędzie wszystko działa ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi