yavin69 Napisano 23 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Chciałem wysłać RMP na planetę układ dalej i nie mogę. Owszem pokazuje mi się u góry atak rakietami, ale po wpisaniu rakiet i wyznaczeniu celu daję wyślij rakiety i nic się nie dzieje. Wracam na swoją planetę i widzę, że moje rakiety jak były tak są nadal. Ani jednej nie ubyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pzpl Napisano 23 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Sprawdź na innej przeglądarce spróbuj enterem itp. mi na Firefoxie najlepiej chodzi rmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 A na google chrome rakiety się nie wysyłają ; ) więc jeśli go używasz to radzę przynajmniej do tej jednej akcji zmienić przeglądarkę : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yavin69 Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Dobrze wiedzieć :-) Dzięki śliczne. Już się przepinam na foxa :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yavin69 Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Przepiąłem się i lecą rakietki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Zaznaczę, że rakiety raz na chrome latają raz nie (im nowsza wersja tym gorzej chrome to obsługuje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 23 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Mi tam za każdy razem działają o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi