Turi Napisano 22 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Imię : TomaszWiek : 18 latHobby/zainteresowania : sport/komputery Jeżeli chcecie jeszcze coś wiedzieć to zadawajcie pytania xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 22 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Siemka Turi A może powiesz skąd się dowiedziałeś o ogam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 22 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 A witaj mój prześladowco O ogam ? hmm dobre pytanie Z tego co pamiętam to szukałem nowej gry tego typu w googlach i spodobała mi się i nadal podoba Jeszcze jakieś pytania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 23 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Cześć, z moim zdrowiem dobrze. Dziękuje że pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 no cześć a to dobrze że z twoim zdrowiem jest dobrze bo z moim jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bullshit Napisano 23 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Nio witam...ja mam pytanko...jaki masz rozmiar butów ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 23 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Juz masz wielkiego plusa za te piekne, boskie, cudowne imie !!! zapewne na jakims zadupiu miekszasz skoro nienapisalespytanie gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 normalnie mieszkam w zadupiu że szkoda podawać nazwy ale w dni szkolne mieszkam w Zielonej Górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 24 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 nigdy nie wstydź się tego, skąd pochodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 24 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Zameldowany jestem w Radoszynie koło Świebodzina ale normalnie przesiaduje w Zielonej Górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 24 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Nie jest tam tak źle, we czwartek jechałem pod radom, to po opuszczeniu śląska normalna "dzicz", żywej duszy nie widać, samochodów też nie, tylko zawalone rudery przy drogach krajowych, a przy wojewódzkich to dopiero katastrofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 24 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 No znajdą się takie miejsca w Polsce Prawie jak na pustyni w Afryce Tylko jakieś zwierzęta biegają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 24 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 marshall jak się podniecił na samo imię . ; dd ta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 24 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 bo imię Tomasz jest the best a osoby o tym imieniu to mistrzowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 29 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 witaj : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 no witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi