eldo9013 Napisano 22 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 19 grudnia dostałem bana niby za multi 1/2....przez Catalyst!!! Pisałem na początku, że na jednym kompie gram z bratem (wodu1991), pisałem nawet maila, bo jak w grze się zgłasza korzystanie z jednego IP to nikt nie odpisywał, dopiero na maila jak pisałem, to wyrazili zgodę..A teraz walnęli mi bana....to nie wiem po co ładowałem w to sporą sumkę pln-ów!!! w sumie brat tez esy wysyłał............takie błędy nie powinny mieć miejsca, za ten czas dużo tracę...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 22 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 1. Nie ma was zgłoszonych w grze z jednego IP2. Nie wiem gdzie pisałeś tego maila ja żadnych informacji nie dostałem.3. Wystarczy napisać odwołanie a nie wyskakiwać z takim czymś w skargach na team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldo9013 Napisano 22 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Pisałem tam gdzie tzreba, lewy dolny róg "w grze"...korzystanie z jednego IP.....i maila, tam niże j kontaktach, nie reklamacje, tylko te drugie....to jak będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 22 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Jak chcesz się od czegoś odwołać pisz tu http://forum.ogam.online/index.php?/forum/129-uni-5/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldo9013 Napisano 22 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 dzięki...już napisałem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Nigdzie nie pisałeś, a na pewno nie do nas.Nawet jeżeli by zgłoszenie było na email, dostał byś odpowiedź, że w grze się składa zgłoszenie, na email tego nie przyjmujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldo9013 Napisano 22 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 wiem, że się nie pisze na maila..ale jak podałem 2 nicki (ja i brat) do "korzystanie z jednego IP", po tygodniu nawet odpowiedzi nie dostałem....maila pokazał bym wam tylko usunięty.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 22 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Jak zgłaszałeś grę z jednego IP to po akceptacji lub odrzuceniu zgłoszenia zostaje automatycznie wysłana wiadomość do Ciebie. A ja żadnego zgłoszenia nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldo9013 Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 to nie wiem co było, przecież nie jestem na tyle głupi, żeby mi konto zbanowali.....w multi..chodzi o to żeby surke z jednej planety przesyłać na drugą..sprawdź w raportach, czy tam gdzie trzeba, że ani razu takie coś nie miało zdarzenia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Dalsza dyskuja powinna być prowadzona w odwołaniach.Zgłoszenia nie ma, maila też nie ma, więc jednak to raczej twoja wina, że dosałeś bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi