Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

19 grudnia dostałem bana niby za multi 1/2....przez Catalyst!!! Pisałem na początku, że na jednym kompie gram z bratem (wodu1991), pisałem nawet maila, bo jak w grze się zgłasza korzystanie z jednego IP to nikt nie odpisywał, dopiero na maila jak pisałem, to wyrazili zgodę..A teraz walnęli mi bana....to nie wiem po co ładowałem w to sporą sumkę pln-ów!!! w sumie brat tez esy wysyłał............takie błędy nie powinny mieć miejsca, za ten czas dużo tracę......

Napisano

1. Nie ma was zgłoszonych w grze z jednego IP

2. Nie wiem gdzie pisałeś tego maila ja żadnych informacji nie dostałem.

3. Wystarczy napisać odwołanie a nie wyskakiwać z takim czymś w skargach na team.

Napisano

Pisałem tam gdzie tzreba, lewy dolny róg "w grze"...korzystanie z jednego IP.....i maila, tam niże j kontaktach, nie reklamacje, tylko te drugie....to jak będzie?

Napisano

Nigdzie nie pisałeś, a na pewno nie do nas.

Nawet jeżeli by zgłoszenie było na email, dostał byś odpowiedź, że w grze się składa zgłoszenie, na email tego nie przyjmujemy.

Napisano

wiem, że się nie pisze na maila..ale jak podałem 2 nicki (ja i brat) do "korzystanie z jednego IP", po tygodniu nawet odpowiedzi nie dostałem....maila pokazał bym wam tylko usunięty....

Napisano

Jak zgłaszałeś grę z jednego IP to po akceptacji lub odrzuceniu zgłoszenia zostaje automatycznie wysłana wiadomość do Ciebie. A ja żadnego zgłoszenia nie widziałem.

Napisano

to nie wiem co było, przecież nie jestem na tyle głupi, żeby mi konto zbanowali.....w multi..chodzi o to żeby surke z jednej planety przesyłać na drugą..sprawdź w raportach, czy tam gdzie trzeba, że ani razu takie coś nie miało zdarzenia....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.