jestembombowy Napisano 22 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Odam konto dobrej osobie na u5 konto nie jets zbyt mocne ale tez cos ma 330-400mld pkt ban jest tajemnica nie oddam bylejakiej krowie i jakiemus lizusowi i chwalipięcie co on ma tam za osiagnieia bo ja wiem kto jakie ma i to ja zadecyduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeT18 Napisano 22 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Siemka chetnie bym przyjal konto jak cos to PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 22 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 jesli jeszcze je masz tez bym wzioł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oszukista Napisano 22 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Tez chetnie przygarne jezeli jeszcze jest taka mozliwosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurand16 Napisano 22 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 ja z checia zaopiekowalbym sie twoim kontem:P wgl nei wiem po co typki co maja juz po 2 konta pisze tematy i jeszczze jedno konto ... Oszukista ty przeciez masz juz konto na u5 sam wiem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusiu913 Napisano 28 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Witam serdecznie. Sluchaj mam pojęcie o Ogame wiec jezeli nie chcesz aby konto to stalo w miejscu to mozesz oddac pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi