paciorkowiec Napisano 19 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 A więc od początku ...puszczam dwie fale na niszczenie mona .Zaraz przed dolotem wysyłam flotę, przed gs maja wlecieć na mona i tak widać w podglądzie ... wlatuje flota potem gs..i mon stoi ?Ale nie ten na którego leciałem. Z 1 raportu z floty która wpadła pierwsza wyszło że zrobiłem mona bo uderzyła w planetę ..a leciała na mona ... oczywiście zrobiła mona tam gdzie już teoretycznie był ..potem wpadły gs i w 1 fali sciagły mona ( starego mona na którego leciałem a nie którego zrobiłem).Jak to mozliwe ze uderzyłem w planetę , jak to mozliwe ze powstał mon , jak juz tam stał ,i jak ...juz nie wiem co ... bo sam sie zamotałem... chyba te przeliczenie co 1 s nie działa i wychodzi taki mętlik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 19 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 System flot jest już przepisany, trwają ostatnie modyfikacje, poprawki przed wprowadzeniem go na uniwersa.Do środy, maksymalnie czwartku system będzie skończony, do tego czasu mogą się dziać tego typu sytuację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi