Dagger157 Napisano 17 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Turniej w haxballa - ROZGRYWKA Lista uczestników Nr. | Nick z forum | [nick z gry] | (uniwersum) 1. Dagger157 [Dagger157] (u5)2. zdzisLG [zdzisLG] (u5)3. jestembombowy [zyjka1234] (u4) wypisany4. spieriz [spieriz] (u5)5. PolskoPolski [JestemBogiem] (u4)6. Tasiek [Tasiek] (u5)7. T.T [T_T] (u2)8. -marshall- [-marshall-] (u5)9. maszter10. Darth Misiek [slawekbest] (u2) wypisany11. farrk [farrk] (u5)12. StoProCent [stoProCent] (u5)*13. wk213 [wk213] (u5) *Gracz wk213 nie uczestniczy w grze 2 na 2. Wszyscy uczestnicy mają grać podczas turnieju w swoich nicka'ach z forum. Informacje Pary do gry 2 na 2:Będą losowane na roomie. Pierwsze mecze będą odbywać się dzisiaj po 18.- Mecze:a) 1 vs. 1 odbywają się na stadionie Classic.b) 2 vs. 2 odbywają się na stadionie Classic. Każdy mecz będzie trwał 5 min. Ilość goli nieograniczona!! Link do rooma:Hasło: NIE AKTUALNE!!!! (chodzi o room) Wyniki będą później zapisywane. NAGRODY Nagroda to geolog+ na 30 dni za zajęcie 1 miejsca w kategorii 1 vs. 1, 2 vs. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 17 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 10. Darth Misiek [slawekbest] (u2)Można wykreślić. Nie ma sensu tracić czasu, skoro jeśli ktoś wygrywa mając lepszy ping to jest fajnie, ale jak już jest po przeciwnej stronie barykady to jest źle. Następny turniej proponuję zrobić z klarowniejszymi zasadami, a nie o'hy i a'hy w trakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestembombowy Napisano 17 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Mnie tez wykreslic dziekuje Chciałbym także przeprosic gracza Darthmisiek za niestosowne zachowanie wobec niego. Nie chce brac udziału w kolejnym nie wypale moze wypal moze nie ale sadze ze nie.Wypisuje sie z powodu:Dagger prosił mnie przez jakies 20min zebym gral zgodzilem sie i mowi mi zebym poszedl grac mecze z marshallem i wk213 poszlem a marshall prosto z mostu wyjdz bo robisz lagi na wejsciu i tyle dowidzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 18 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 eeeeeeee tam.. ja przegrałem pierwszy mecz bodajże 26:1 i mogę grac dalej...to tylko zabawa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 18 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 ja jedne wygrałem xd drugi przegrałem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestembombowy Napisano 18 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Jeśli macie mało graczy moge grac ale pod jednym warunkiem gram wszystkie mecze i spadam Ale moge zagrac tylko gdy macie za mało graczy w innym wypadku nie gram.To jest mój chyba przedostatni post na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 23 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 co z turniejem bo tylko jeden meczyk grałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Nie wypalił... Za szybko go zorganizowałem i wgl. Do tego połowy graczy nie było. Jeśli chcecie to możecie dokończyć listę mam. Wyślę komuś i się zbierzecie. Ale mnie już głowa od tego boli. Sorrki za to, że turniej się nie udał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Dokończyć na własną rekę.. lepiej już po prostu wejść na jakiś serwer i pograć. Zamykam, mam nadzieję, że następny turniej przebiegnie pomyślnie (o ile taki będzie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi