Catalyst Napisano 16 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Witam. Mam do oddania konto na u2 (jeszcze nic pewnego)Flota 6.631.871.874.160 3 Budynki 4.443.937.684.740 38Badania 12.382.059.351 20Obrona 66.257.952.833 78Razem 11.154.449.571.100 16 W banku jakieś grosze. Konto darze wielkim sentymentem więc byle komu nie oddam.Oferty rozpatruje jedynie w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
repartee Napisano 16 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 WitamJestem bardzo zainteresowany Twoim kontem, Posiadam spore doświadczenie.Mam mnóstwo czasu na grę ponieważ studiuje zaocznie i z czasem nie ma jakichkolwiek problemów. Mam już konto na uni 4 ponad 8bln pkt top 20, 15 tysięcy ataków, nie mniej jednak gdybym dostał Twoje konto to moje ustąpiłbym bratu ; ) przydałaby mi się zmiana uni ze wzgledu na jakieś urozmaicenie rozgrywki. gram dobrze eko jak i flotą jak i również grą ekowo-farmiąca. W ogame siedze już jakieś dobre parę lat. Dodam iż grałem nie tylko na prywatnych serwerach.Proszę rozważyć moją propozycję, zapewniam iż konto w moich rekach będzie bezpieczne i z całą stanowczością się nie zmarnuje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 16 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Chętnie przejąłbym konto. Trochę ST i SJ było na różnych uni, teraz świeta i mam czas na ogarnięcie floty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 16 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Ja również chętnie bym się nim zaopiekował, trochę doświadczenia już mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandra1 Napisano 16 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 no to ja tez sie zglosze:) znasz mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 16 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 tez jestem chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neonek Napisano 16 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 to i ja sie zglosze konto napewno sie niezmarnuje na swoim flote posiadam kilka wpadek bylo ale to groszowe sprawy jak cos pisz na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 16 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 To i ja się wpiszę - a co, może jakieś szanse mam ^^ Kilka ST, SJ tam mam, o moim doświadczeniu wiesz, kilkakrotnie Ci uciekałem. Myślę, że nie zmarnuje się. Więcej pisać mi się nie chce, bo nie ma co ściemniać, a co zrobiłem to sam wiesz... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bullshit Napisano 16 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Chetnie Cat przyjme od Ciebie to konto..pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elwis92 Napisano 16 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Ja również się zgłoszę, Z ogam jestem praktycznie od początku, poprzedni nick FREEQ, rok temu, na UNI 2 top 40, zrezygnowałem z powodów osobistych, teraz mam mnóstwo czasu na grę więć wróciłem i szukam jakiegoś konta, żeby polatać i wykorzystać swój potencjał.Pozdrawiam elwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AL-JA5eeRA Napisano 17 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Bardzo chętnie zaopiekował bym się kontem Troszkę czasu tu spędzam i lubię sobie co nieco polatać i myślę. że jeżeli oddałbyś mi konto szybko napełniłbym bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Nieaktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi