Turi Napisano 14 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ktoś włamał mi się na konto i wykonał atak o 02.28.50 a ja o tej już spałem.Najlepsze że nikomu nie podawałem danych do konta.Proszę o sprawdzenie IP i zobaczenie kto ma takie IP na u2.nick mój na u2 to kedah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 14 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ciekawe...A przypadkiem nie brat albo ktoś z najbliższego otoczenia ? Może przeglądarka passy zapamiętała ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 14 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 U mnie wyskoczyło czy zapamiętać i wybrałem nigdy nie dla tej witryny.A ja gram tylko w domu i na komórce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 14 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 No to już sprawa dla SGO danego uni. W panelu zobaczy z jakiego IP było logowanie konta o danej porze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 A potem "czemu mi się urlop ściągnął". Na telefonie masz zapewne zapisane hasło, bo w nocy było logowanie z telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 14 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 No ja to wiem bo byłem SGO.To czekamy na info xd O 22 lub 23 to ja się logowałem ale potem o 2 rano ktoś wykonał atak.Ja nie mam zapamiętanego hasła na tel bo nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Z jakiej sieci masz telefon ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 14 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Z plusa mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Logowanie było o 23:21:24 z sieci play. Hasła są kodowane, więc jedyne jego wpisanie jest prawdopodobne: Podawałeś kiedyś swoje hasła inny osobąNa innych witrynach używasz tego samego hasła (często administratorzy małych gierek kradną hasła i przejmują wartościowe konta na różnych grach)Keylogger.Hasło bardzo łatwe, tj: hasło to samo co nick, hasło 12345 itd, data urodzenia, qwerty itp. Żaden gracz nie pasuje do IP, z którego było logowania, nawet jeżeli by pasował, sieci telefoniczne przydzielają określoną pulę IP więc możesz mieć dzisiaj IP moje, a ja jutro twoje. Reasumując, zmień hasło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 14 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 To zmiana hasła i powinno być po kłopocie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Proponuje jeszcze przeskanować komputer przez ew. wirusami. Tak czy owak zmiana hasła powinna pomóc, keyloggery to już raczej przeszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 I zmień hasło wszędzie gdzie masz takie samo. Zacznij od e-maila. Taka mała rada moja : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 14 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 No w piątek to zrobię bo teraz nie mam jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi