deusx Napisano 13 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Zapraszam do głosowania na najlepszego logo. Mimo, że mamy własne głosowanie w teamie, chcemy poznać też wasze opinie.Zaznaczam, że to team wybierze ostatecznie logo. Ankieta wielokrotnego wyboru. 1 Leiren: 2 Maszter 3 PolskoPolski 4 xAxLxExX 5 Leon Jeżeli twoje logo się tutaj nie znajduje oznacza to, że nie spełniało norm rozmiarowych, formatowych, jakościowych lub było bez bazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 13 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Leiren, nie wierze ze to Twoje logo bo kiedyś prosiłaś o pomoc w w/w temacie (jestem długo na forum mimo iż rzadko pisze), jednak to jest najlepsze wiec + 4U Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Ja o pomoc? : > kiedy niby? Odkąd pamiętam to się zajmuję sygnaturami itp. Podesłać plik .pdf + brushe i wszystkie materiały z których korzystałam? ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 14 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Wszystkie sa ladne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Logo Masztera zostało oficjalnie wybrane, dziękujemy wszystkim za zrobione loga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 14 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Jak masztera jak Leiren ma 15 głosów...? //ostrzeżenie słowne za spam.Naucz się czytać wszystkie posty a przynajmniej ten pierwszy z tematu !deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 14 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Nie uważam, żeby moje logo było najlepsze, ale nie moja brożka Jako, że nie mam konta, zrzekam się nagrody na rzeczy zwycięzcy powyższego głosowania. Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 14 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Graty zwycięzcom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 15 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 brawo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manticore Napisano 25 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 haha smieszne glosowanie. Duza przewaga wygrywa leiren ale i tak wygralo masztera. Smieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Zaznaczam, że to team wybierze ostatecznie logo.Wzięliśmy pod uwagę, że duża liczba głosów na lerien jest po prostu z sympatii do niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 25 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Skoro były obawy co do tego było zrobić ankietę anonimową, w której nie były by podawane nicki autora.Taka rada na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Skoro były obawy co do tego było zrobić ankietę anonimową, w której nie były by podawane nicki autora.Taka rada na przyszłość. Wtedy mogłoby dość do nadużyć (multi głosy etc). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi