Turi Napisano 13 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Miałem cały czas urlop włączony a teraz się loguje i urlopu nie ma a ja nie wyłączałem go. Administracja i sgo wytłumaczcie mi to ?z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Po 50 dniach nieaktywności urlop się wyłącza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 13 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Nawet jak gracz loguje się co tydzień ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Wtedy nie, ale trzeba kliknąć kilka razy podgląd aby się odświeżyło wszystko. Tak czy owak sam urlop nie zejdzie, chyba, że po 50 dniach nieaktywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 13 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 ok.akurat nie ucierpiałem.dzięki i closed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi