Skocz do zawartości

Catalyst SGO uni 5

Gość kacper12

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kacper12

wchodze na konto na uni 5 patrze w statystyki i co widze?? Catalyst SGO na miejscu 4 konto po lethalu

niewiem albo Catalyst jesteś SGO albo grasz ?

może zaczniesz robić flote widząć nasze w podglądzie (napewno masz taką obcje) i bedziesz farmił ??!!

deus prosze o wypowiedź

Tu nie ma o czym mówić. Marudzisz na temat którego nie znasz - nie ma on podglądu flot. Żaden SGO nie go ma, również nie można go atakować i on też tego robić nie może.

Poza tym, niech sobie będzie nawet papieżem - z jakiej racji nie ma prawa tam grać?

Gość yoyoyo1

neriel zawsze było tak że SGO pilnują graczy przed łamaniem reguaminu a nie grają czemu kicha NG i deus nie grają

Catalyst został SGO i są cyrki nie żebym coś do niego miał ale chodzi o samą funcje

afera se może być ucichło i dalej napewno jest podgląd

Weź się zastanów na grzyba mu podgląd jak ma blokadę ataków -.-

zawsze było tak że SGO pilnują graczy przed łamaniem reguaminu a nie grają

Zawsze..? Ja tu gram 3 lata i nie widziałem czegoś takiego. Pozostali członkowie teamu też grają (bez flot oczywiście)

deus nie odpisze - najpewniej zbanuje za bezpodstawne oskarżenia ;D

Nie masz co odpuszczać, bo nawet argumentów nie masz, chyba, że za argument uznamy "bo na www.xxxxxxx.pl tak było" :>

@DOWN

A no dostaniesz - multi jak się nie mylę.

W SB wpis "Kacper12" zmieniony zaraz po napisaniu tematu. Niedawno zbanowany za równie śmieszne oskarżenia (że niby deus robi ankiety na pokaz, a wybiera sam) pod nickiem Kacper1.

Gość yoyoyo1

A no dostaniesz - multi jak się nie mylę.

W SB wpis "Kacper12" zmieniony zaraz po napisaniu tematu. Niedawno zbanowany za równie śmieszne oskarżenia (że niby deus robi ankiety na pokaz, a wybiera sam) pod nickiem Kacper1.

no i co że moje konto zostało zbanowane ??

tu dużo ludzi ma po pare kont na forum

Catalyst miał jakieś tam konto na u5, jednak dzień czy dwa po dostaniu SGO dostał konto od lethala.

Zastanawiałem się, czy zezwolić catalystowi na porzucenie starego konta i przejęcie nowego. Ostatecznie zezwoliłem na to, każdy gracz może tak zrobić, więc czemu nie sgo, który po porzuceniu funkcji może być dalej normalnym graczem (oczywiście z małym okresem przejściowym).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.