Gość kacper12 Napisano 12 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 wchodze na konto na uni 5 patrze w statystyki i co widze?? Catalyst SGO na miejscu 4 konto po lethalu niewiem albo Catalyst jesteś SGO albo grasz ?może zaczniesz robić flote widząć nasze w podglądzie (napewno masz taką obcje) i bedziesz farmił ??!!deus prosze o wypowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 12 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Tu nie ma o czym mówić. Marudzisz na temat którego nie znasz - nie ma on podglądu flot. Żaden SGO nie go ma, również nie można go atakować i on też tego robić nie może.Poza tym, niech sobie będzie nawet papieżem - z jakiej racji nie ma prawa tam grać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość yoyoyo1 Napisano 12 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 papież już jest więc nim nie bedzie albo gra albo jest SGO jedno z dwóch skąd ty możesz wiedzieć czy niema podglądu flot? ja jestem pewny że ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 12 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Stąd, że ok. rok temu była afera związana z podglądem flot i opcja ta została ograniczona/wyłączona dla SGO. Jak ochroniarz pilnuje sklepu to nie ma prawa w nim robić zakupów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość yoyoyo1 Napisano 12 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 neriel zawsze było tak że SGO pilnują graczy przed łamaniem reguaminu a nie grają czemu kicha NG i deus nie grają Catalyst został SGO i są cyrki nie żebym coś do niego miał ale chodzi o samą funcjeafera se może być ucichło i dalej napewno jest podgląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 12 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Weź się zastanów na grzyba mu podgląd jak ma blokadę ataków -.- zawsze było tak że SGO pilnują graczy przed łamaniem reguaminu a nie grają Zawsze..? Ja tu gram 3 lata i nie widziałem czegoś takiego. Pozostali członkowie teamu też grają (bez flot oczywiście) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 12 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Jakie cyrki? Ogarnij się. Zaatakował cię? Zaatakował kogokolwiek z tego konta? Nie szukaj dziury w całym. Jeśli widziałeś złamanie regulaminu to to zgłoś, inaczej stfu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość yoyoyo1 Napisano 12 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 nima bata ja nie odpuszcze czekam co deus napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 12 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 deus nie odpisze - najpewniej zbanuje za bezpodstawne oskarżenia Nie masz co odpuszczać, bo nawet argumentów nie masz, chyba, że za argument uznamy "bo na www.xxxxxxx.pl tak było" :> @DOWN A no dostaniesz - multi jak się nie mylę. W SB wpis "Kacper12" zmieniony zaraz po napisaniu tematu. Niedawno zbanowany za równie śmieszne oskarżenia (że niby deus robi ankiety na pokaz, a wybiera sam) pod nickiem Kacper1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość yoyoyo1 Napisano 12 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 ale ja nikogo nie oskarżam tylko pytam jak to jest albo jest sie SGO albo graczem zbanuje bo tak zawsze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 12 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Każdy SGO musi mieć konto. Robi ci to różnicę na którym jest miejscu? btw popraw mój poprzedni nick w 1. poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość yoyoyo1 Napisano 12 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 tak robi bo nie idzie go farmić z surki ah niech wam bedzie niech mu konto służy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość yoyoyo1 Napisano 12 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 A no dostaniesz - multi jak się nie mylę. W SB wpis "Kacper12" zmieniony zaraz po napisaniu tematu. Niedawno zbanowany za równie śmieszne oskarżenia (że niby deus robi ankiety na pokaz, a wybiera sam) pod nickiem Kacper1. no i co że moje konto zostało zbanowane ??tu dużo ludzi ma po pare kont na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Catalyst miał jakieś tam konto na u5, jednak dzień czy dwa po dostaniu SGO dostał konto od lethala.Zastanawiałem się, czy zezwolić catalystowi na porzucenie starego konta i przejęcie nowego. Ostatecznie zezwoliłem na to, każdy gracz może tak zrobić, więc czemu nie sgo, który po porzuceniu funkcji może być dalej normalnym graczem (oczywiście z małym okresem przejściowym). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi