Plus&Minus Napisano 11 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Proponuje za dodatki wprowadzic do sklepu demontownie 100 % lub chociaz 80 %. Ile dodatkow by to kosztowało zostawiam juz do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 11 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Kolejne ułatwienie dla ludzi z kasą... Jestem na nie. Jak już to można by dodać do ekspedycji 0,1% szans na demontownię 100%, ale nie za dodatki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 11 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Demontownia to 50% A ja proponuję jako dodatek do gry wprowadzic te chociaz 80 % demontowni. Nie musisz z tego kozystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killermax124 Napisano 11 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Według mnie kolejny nie potrzebny dodatek lepiej wprowadzić jakiś inny dodatek np Lekkie działa albo plazmy niż demontownia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 11 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Spowoduje to mniej flot na uni oraz atak i demon zamiast fs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 11 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 absolutnie na nie, pomysl bez sensu, za latwo by bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bullshit Napisano 16 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Jak dal mnie Demontowni nie powinno w ogole byc....jak w normalnym ogame.pl...tam sie robi tylko fs-y a nie demont floty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycu Napisano 16 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Raz na jakiś czas 100% by sie przydało bo np kupie na jedna akcje potężną flote i potem weź rób tym fsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 16 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Jakbyś miał taki raz na jakiś czas to byś takiej akcji nie zrobił, bo każdy by czekał na okazję z surką w banku - 0 flot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alfa Napisano 18 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 A może by tak zamiast demontowni można by wystawić flotę na sprzedaż i kto by chciał to by kupił od delikwenta ją oczywiście po okazyjnej cenie. To tylko propozycja, nie wiem czy podobny pomysł już był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Była kiedyś giełda i był to niewypał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi