jestembombowy Napisano 11 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Zapraszam was do gry w Cs 1.6 Mam server na ktorym jestem adminem jest tam malo ludzi ale da sie grac jeżeli ktos chce grac moze zemna moe z 2 adminem hosterem to tu ma IP 188.165.218.42:27150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 11 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 A macie moze własną stronke internetową ? Mam znajomych... sam gram w CSa . Mam Klan Serwer możemy rozkręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 11 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 jestembombowy zacznij grać w to legalnie (16+) to pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 25 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Witam. Ma ktoś może do oddania/sprzedania steama do 1.6. Bez żadnych gier itp. ? Jeśli tak to proszę o kontakt na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 http://allegro.pl/counter-strike-cs-1-6-konto-steam-nowe-sms-i2078566154.html 9 zł kosztuje, myślę, że to bezpieczniejsza forma kupna niż przez forum. A w razie czego, 9 zł to nie majątek. Swego czasu płaciłem coś koło 50 pln za steam, który gdzieś "zgubiłem" Ceny spadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymok Napisano 28 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 deusx To jest samo konto steam puste bez cs Czytaj ze zrozumieniem : Oferowane konta przystosowane są do gier takich jak:Counter Strike 1.6 Counter-Strike: Condition ZeroCounter-Strike Steamworks Beta. Nie polecam tego. Konta z cs zaczynają się od 30zł w góre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Czyli ceny jednak nie spadły, sory mój błąd - na szybko szukałem i pierwsze z brzegu wziąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 3 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Spoko Zrobiłem zakup w bezpiecznym miejscu (saturn) 59.90 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi