Skocz do zawartości

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie chcecie składy drużynowe?

• Losowe (przydzielone będą losowo podczas rozgrywki)
    • MIeszane (sami się zgłaszacie z drużyną)
    • Sojuszowe (wybieracie najlepszych z sojuszu i sie zgłaszacie)
  2. 2. Kiedy ma się odbyć turniej?

• Przed świętami (czyli zaraz po zakończeniu zapisów).
    • Po świętach (tj. od 26)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Turniej będzie się odbywał 1 vs. 1 oraz 2 vs. 2 i 3 vs. 3(zależy od ilości chętnych). I pytanie do was: Czy chcecie grać 2 vs. 2 i 3. vs. 3 w swoich składach czy w losowych, a może chcecie reprezentować sojusz?? 1 na 1 będzie normalnie, każdy z każdym. Wygra ten co będzie miał najwięcej zwycięstw. Admini i SGO też mogą grać. Jak chcą mogą mieć nawet własną drużynę. :P;D Głosujcie. Jak czegoś nie wiecie to pytajcie.

Jak mi się uda zapisy otworzę jutro. Potrwają 7 dni. Kiedy odbędzie się turniej zależy od was. =)

Liczy się zabawa. :P

Napisano

Turniej w haxballa.

Szczegóły: http://forum.ogam.online/index.php?/topic/8572-haxball/

Link do gry: www.haxball.com

Jest to turniej w piłkę. Chodzi o trafienie jak najwięcej goli przeciwnikowi. :)

1 na 1 to każdy gra z każdym. Czyli ja np. przeciwko tobie i musisz tak odbić piłkę aby wpadła do mojej bramki. Możesz poćwiczyć trochę tylko trzeba się zgadać.