jestembombowy Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Grudnia 2011 Robie treningi haxballa poniewaz na ogam jest to popularne Robie je ale nie za darmo cennik taki 30min + 1 bln dexu u4 TYLKO U4 LUB u5 ewu. U3 Szkole pozycje Napastnik Pomocnik Defensywny pomocnik I Bramkarz Najlepiej szkole Bramkarz Napastnik Potem Defensywa a potem Pomocnik Gdy ktos sie skusi pisac w temacie odpowiada mi godz 21-22 lub 23 jak kto woli Do zobaczenia na treningach CatalystPiszesz w złym dziale. Przenoszę do Hydepark Cytuj
Darth Misiek Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Grudnia 2011 Jako, że to hydepark, to trochę zaspamuję, mam nadzieję, że żaden modek się nie obrazi, a więc:BUHAHAHAH xD Dzięki za poprawienie tym tematem humoru na wieczór Najlepiej temat przenieść do działu humor vv DownA dostanę jakąś zniżkę xD Bo chyba nie stać mnie póki co na nauki takiego Pr0 Cytuj
jestembombowy Napisano 9 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 9 Grudnia 2011 dzieki moze z lekcji skorzystasz?? Cytuj
KarolRadom Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Grudnia 2011 Po przeczytaniu tego wątku: BUAHAHAAHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAA!!!! Tyle w temacie Bombowy naprawde świetny żart na wieczór. Poprawiłeś mi dzisiaj humor do tego stopnia, że nawet jeść mi się odechciało konto_do_usuniecia dodał reakcję 1 Cytuj
Dagger157 Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Grudnia 2011 Bombowy, na turnieju nie zarabiaj I tak nikt na to nie pójdzie... bo to jest zabawa Ja mogę dawać lekcje za darmo. Plany dotyczące turnieju mam duże więc myślę, że się trochę osób zgłosi, bo po turnieju mam małą niespodziankę i mam nadzieję, że wypali. Wszelkie prawa zastrzeżone!! Cytuj
Gość PolskoPolski Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Grudnia 2011 Ja się pośmiałem do łez - szczególnie z tego szkole pozycje hahhahaa, sex trener nam się znalazł hahahaha! Cytuj
KarolRadom Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Grudnia 2011 Sex trener Ciekawe kto napastnik a kto bramkarz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi