jestembombowy Napisano 7 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Prosiłbym o odblokowanie mojego konto na Sb z 1 wzgledu gdy chce z kims pograc w haxballa musze robic temat lub pisac w nowym albo wylaczy mi sie komp i znowu musze pisac a to jest spam. Bardzo załuje ze wkleiałem głupstwa na sb ale jezeli sie to powtorzy dacie mi bana na cale IP. Bardzo Prosze Podrawia Zyjka1234 Dziekuje za wyrozumialosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 7 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Blokada pisania zdjęta. Na następny raz proszę się opamietać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neonek Napisano 7 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 ja jestem zdania zeby jeszcze nie odblokowywac go mimo iz cat prosil go kilkukrotnie zeby nie wklejal on to ignorowal i dalej wklejal wiec widac ze jest niepowazny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Cóż, recydywa będzie "słodka". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi