spieriz Napisano 4 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Troszkę się już na forum rozpisałem, więc wypadałoby też się przedstawić. A więc na imię mam Paweł, jestem z Kędzierzyna-Koźla w województwie opolskim i mam tylko 16 lat. Interesuję się astronomią i pirotechniką. Na OGam grałem na samym początku tej gry, ale nie pamiętam już dlaczego przestałem. Ponownie powróciłem w lipcu i gram na u5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 4 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Witam. Miłej gry, dużych rw itp. Ciekawe kiedy ja się przedstawię... PS: Kiedy gramy w szachy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 4 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 'tylko 16 lat' są młodsi xD Witam Miłej gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 5 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Witaj miłej gry i sukcesów NO ja też bym musiał sie kiedyś przedstawić xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi