Skocz do zawartości

Bash

Gość skobel

Zmiana Bash-a  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Użotkownik, który dokonał bash-a, powinien oddać surowce które dzięki temu zyskał ?

• Tak
      7
    • Nie
      12
  2. 2. Ban bez urlopu za zniszczenie mona w 7 fali

• Tak
      6
    • Nie
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Bez sensu pomysł...:|

teraz tak piszesz a jak by Ciebie to dotyczyły to byłbyś na NIE!!

przemyśl to w 2 strony...

a może boisz sie po prostu o swoją flotę i w ogóle?

jestem na NIE!!

Jakby to dotyczyło mnie, to też bym popierał ten pomysł, ponieważ jestem uczciwy.

Zresztą staram się żeby mnie to nie dotyczyło, nie bashuje nikogo. Ale jeśli bym tak zrobił przez przypadek, to bym oddał to co zdobyłem, jeśli oczywiście byłby taki punkt w regulaminie.

Policz sobie ile przez te 3 dni strace z samego wydobycia, a jeszcze niby dlaczego miałbym oddawać... "Farmy tygodnia" zabierają głos... 3 x NIE.

To już Twój problem. Przestrzegasz regulaminu - nie musisz nikomu oddawać surki.

Gość karaluch

Jeżeli pomysł złym pomysłem wg ciebie to jest głupi ? Takie uwagi zachowaj dla Siebie, tym bardziej, że przed oddaniem Twojego głosu była różnica jednego głosu. I jakbyś nie zauważył, jesteś w dziale "Pomysły", a nie innym. Po to ten dział tu jest.

A pomysł nie pasuje tylko tym łamiącym regulamin :P

ps

Beznadziejna krytyka i udowadnianie przez stałych bywalców forum jest żenująca. Więc nie ma się co dziwić, że mało graczy tu zagląda. Co poniektórzy przecież uważają to miejsce za swoje własne.... Żenada

Edytowane przez karaluch

Człowieku masz słąbe argumenty to nic nie wnosi dobrego do gry...

wiec po co administracja miała zmieniać tyle bo ty tak chcesz?

Każdy to krytykuje a ty swoje nadal...:|

Uważam że ten pomysł nie ma dobre wpływu i gracz który lata może zawsze sie pomylić...

i przez pomyłkę ma dostać bana...:|

proszę Cie nie ośmieszaj sie...

I nie zamierzam już z tobą na ten temat dyskutować

Dziękuje!

Gość karaluch

Wypowiedziałeś się raz to po co spamujesz ? Potem na SB wypisujesz,że na siłe chcę by wszyscy byli na tak, a sam tak robisz - by wszyscy byli na NIE.

Umrę ze śmiechu zaraz

Człowieku masz słąbe argumenty to nic nie wnosi dobrego do gry...

wiec po co administracja miała zmieniać tyle bo ty tak chcesz?

Każdy to krytykuje a ty swoje nadal...:|

Uważam że ten pomysł nie ma dobre wpływu i gracz który lata może zawsze sie pomylić...

i przez pomyłkę ma dostać bana...:|

proszę Cie nie ośmieszaj sie...

Dziękuje!

Bana i tak dostajesz :omg: Jedyne co się zmienia to to, że oddajesz surowce zdobyte za ponad regulaminowy atak.

EDIT/ Catalyst

Dubel post po raz kolejny. WARN

Gość karaluch

I co zabierze ci 10kk Deuteru i co będziesz błagać żeby ci to oddał?

nie bądź śmieszny...:|

To już zależy od gracza na którym był bash. Ciekawe czy Tobie byłoby do śmiechu, gdybyś stracił przez basha 1/3 pkt....

.........

Dziękuje!

To po co dalej się wypowiadasz ? Wyraziłeś swoją opinię już przecież

Może przestańcie się już kłócić i spamować, co? Dublujecie posty, jeden pod drugim. Wypowiedzieliście już swoją opinię, wystarczy.

Mrzyj ;]

Już sobie wyobrażam, jakby to weszło w życie:

"Ty stary odeślij mi 1.003.002 metalu i 2.032.456 deuteru które mi zrabowałeś przy 7 ataku"

Myślę, że o takie coś nikt się upominał nie będzie. Zresztą kto by bashowal gracza, który ma kilka mln na planecie? Chodzi tutaj o odzyskiwanie setek miliardów i bilionów, które się straci w wyniku bashu przez topkę, która dobrze zna regulamin.

skobel, każdy może pisać do woli, a już na pewno nie możesz mu niczego bronić, może komentować czyjeś opinie jak najbardziej.

Większość jest na nie, czasem się przez przypadek łamie regulamin i mam przez to wszystko stracić ?

Temat zamykam, bo zrobił się jedne wielki spam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.