123 Napisano 30 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 witamnie wiem dlaczego ale wydaje mi sie ze od wczoraj mam mniejsze wydobycie wszystkich sorowcow o okolo 50% oraz mniejsza pojemnosc wszystkich magazynow rowniez o 50% na wszystkich planetach ...ktos zna powod ?pozdrawiam rom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 30 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 skończył Ci się geolog i magazynier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 30 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 siemka zobacz w pakietach czy Ci sie geolog 100 % nie skończył xd może dlatego masz mniejsze wydobycie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 30 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 skończył Ci się geolog i magazynier. nigdy nie mialem/ nie wykupywalem geologa ani innych dodatkow ... gram od 4-5 miesiecy ... pozatym co z magazynami ? mete mam na24 poziomie i magazyn byl na ponad 200 kkk ... a teraz pokazje 134 kkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 30 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Grałeś na u2 lub u3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 30 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Grałeś na u2 lub u3 ? na U2 Wyslalem Tobie koordy matki na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 30 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 A konto przejąłeś czy zakładałeś zupełnie na nowo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 30 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 A konto przejąłeś czy zakładałeś zupełnie na nowo ? bylo przejete pare miesiecy temu (4-5?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 30 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Konto miało wykupione pakiety oficerów (niegdyś bezterminowych), została ta opcja usunięta. Oficerów można nająć wyłącznie w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 30 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Konto miało wykupione pakiety oficerów (niegdyś bezterminowych), została ta opcja usunięta. Oficerów można nająć wyłącznie w sklepie. ok dzieki za szybka odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi