Skocz do zawartości

Dodatki za ekspedyje

piotras32

Rekomendowane odpowiedzi

Geolog geologiem, ale surowce pozostały bez zmian, to też trzeba wziąć pod uwagę szczególnie, że geologa można osoba trafić na ekspedycji.

może inaczej na Uni 2 za 10 zł dokonane przelewem dostawało się 160 dodatków, które wymieniało się systemem 1/20 a teraz jest 5/100 i za 10 zł kupujemy 500 dodatków, czyli wychodzi że za tą samą kwotę mamy mniej surowca. Wcześniej wymieniało się dodatków za 10 zł 8 razy na 4.000.000.000.000 każdego surowca, a teraz tylko 5 razy.

Neriel, Ty naprawdę masz takie zyski z ekspedycji ??

Wiesz, u mnie to wygląda tak:

29x nic

29x plus (suma)6200kkk deuteru

4x plus 30% floty - klonowanie

4x minus 100% floty

6x minus 30% floty

8x plus (suma)16028 tryt

1x Geolog na 7 dni

Wysyłam po 150kk

I nie widzę tu dodatków :P

Więc nie uważam, by Deusx był hojny <_<

No nie jestem w stanie wytłumaczyć tego zjawiska...

U mnie jest DOSŁOWNIE wg założeń. Nawet ilość dodatków średnio 3,4 dziennie z przewidywanych 3,5.

Nie jest dla deusa problemem zrobić zabezpieczenie, aby nie było nadmiaru dziur i zamienić je w dodatki ale to już ingerowanie w losowość bonusów i wtedy mogą dopiero wyjść dziwadła..

Jednak jest kilka (nie wiem czy więcej jak 10..) osób które mają problem z ekspedycją więc chyba będzie konieczne wprowadzenie takiego bajeru..

Ja mam precyzyjne wyniki z ostatnich 12 dni i wręcz mam za dużo zysków - aż się zastanawiam kiedy w końcu dziura wpadnie xP

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.