Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na u3 również. Surowce kosztowały 1/20 dodatków. A teraz jest to 5/100 dodatków. Więc wzrosły, wzrosły.

Napisano
  W dniu 29.11.2011 o 21:42, deusx napisał:

Geolog geologiem, ale surowce pozostały bez zmian, to też trzeba wziąć pod uwagę szczególnie, że geologa można osoba trafić na ekspedycji.

może inaczej na Uni 2 za 10 zł dokonane przelewem dostawało się 160 dodatków, które wymieniało się systemem 1/20 a teraz jest 5/100 i za 10 zł kupujemy 500 dodatków, czyli wychodzi że za tą samą kwotę mamy mniej surowca. Wcześniej wymieniało się dodatków za 10 zł 8 razy na 4.000.000.000.000 każdego surowca, a teraz tylko 5 razy.

Napisano

Może inaczej, ceny nie wzrosły, a ilość dodatków spadła.

Dodatki zostaną zwiększone od 10 do 50. Wypadają tak rzadko, że można dać ich troszkę więcej.

Napisano

Nie wiem jak u innych ale u mnie wyjdzie, że wysyłając 5x po 6 ekspedycji dziennie nazbiera się tego w 60 dni 540 - geolog za free :D

A wysyłając po mojemu 14 dziennie.. 1300 na 2 miesiące ^^

Uważam, żeś zbyt hojny ;]

Napisano

Neriel, Ty naprawdę masz takie zyski z ekspedycji ??

Wiesz, u mnie to wygląda tak:

29x nic

29x plus (suma)6200kkk deuteru

4x plus 30% floty - klonowanie

4x minus 100% floty

6x minus 30% floty

8x plus (suma)16028 tryt

1x Geolog na 7 dni

Wysyłam po 150kk

I nie widzę tu dodatków :P

Więc nie uważam, by Deusx był hojny <_<

Napisano

No nie jestem w stanie wytłumaczyć tego zjawiska...

U mnie jest DOSŁOWNIE wg założeń. Nawet ilość dodatków średnio 3,4 dziennie z przewidywanych 3,5.

Nie jest dla deusa problemem zrobić zabezpieczenie, aby nie było nadmiaru dziur i zamienić je w dodatki ale to już ingerowanie w losowość bonusów i wtedy mogą dopiero wyjść dziwadła..

Jednak jest kilka (nie wiem czy więcej jak 10..) osób które mają problem z ekspedycją więc chyba będzie konieczne wprowadzenie takiego bajeru..

Ja mam precyzyjne wyniki z ostatnich 12 dni i wręcz mam za dużo zysków - aż się zastanawiam kiedy w końcu dziura wpadnie xP

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.