Czarny93 Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Że się jeszcze nie przedstawiłem to muszę naprawić ten błąd. Nazywam się Adrian, mam 18 lat, jestem z Dąbrowy Górniczej. W ogame gram chyba od początku Września na uni4, wcześniej grałem rok temu chwilę. Już trochę się nauczyłem latać, coraz mniej wtop. Myślę że będzie już tylko lepiej, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 czesc . dodaj jeszcze z jakiego uni jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saiyan_u5 Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Siemanko ,a co już spieriz będziesz polował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzyppol Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamara Napisano 3 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi