MastaH Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 1.Czy większa ilość szperaczy to większy % szans na zdobycie trytu/datków? Jeżeli nie to po ile najlepiej wysyłać szperaczy? 2.Czy laboratorium skraca czas badań do 30 poziomu czy do 34? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 1. tryt/dodatki występują powyżej 20kk szperaczy, ilość szperaczy nie ma znaczenia na ilość trytu czy dodatków.2. nie mam pojęcia, ale i tak się nie opłaca robić powyżej 30 poziomu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 1. Nie, jest jedynie ustanowiony limit, że od 20.000.000 szperaczy możemy trafić na tryt, większa ilość nie ma znaczenia na % znalezienia trytu czy czegokolwiek innego.2. Każdy następny poziom laboratorium skraca czas badań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Czyta się poradnik w którym wszystko jest opisane. A ze spierizem się nie zgodzę, opłaca się do 34 nawet o ile zalezy komuś na 5%. Kosztuje to łącznie na 21 plantach niemało ale 5% z 120 dni to i 6 dni więc zawsze coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MastaH Napisano 28 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Czyli reasumując najlepiej opłaca się wysyłać 20kk szperaczy i labo skraca czas do 34 poziomu nie wyżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Czyli reasumując przy 25 poziomie ekspedycji lub wyższym opłaca się wysyłać po te 150kk szperaczy bo zyski z deuterem są naprawdę imponujące jeśli ekspedycje wysyła się regularnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Skraca wyżej..... omg napisałem, że zależy czy komuś 5% robi różnicę. Jak nie to daj sobie 31-32 poziomy i będzie ok. A ekspedycje sam sprawdź. Jeśli będziesz miał tydzień pod rząd same straty wysyłając po 20kk to więcej nie ślij ale jak będzie norma tak jak w poradniku to nawalaj 150kk ile wlezie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 29 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Neriel widze że sie orientujesz. jeśli nie zdradzisz jakiejś tajemnicy państwowej to napisz jakiś wzór czy regułke o ile skraca sie czas badania przy zwiększeniu laborki o 1 lvl.i czy ma to jakąś róźnice czy podnosimy z 1 na 2 lvl czy z 30 na 31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycu Napisano 29 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Taa jasne wysyłaj po 150kk szparek to po paru dniach ogłosisz bankructwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 29 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ja tam 15 bln paliwa w 1 dzień nie pogardzę (oczywiście takich dni wiele nie ma - to rekord)0 czarnych dziur Ostatnio szczęści mi się aż za bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MastaH Napisano 29 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Wysłałem 100kk szperaczy i nic nie dostałem :/ więc spróbuje za 1 lvl na 25 bo obecnie posiadam 24. Neriel ja wiem że skraca wyżej ale pytałem czy powyżej 34 lvla skraca... Czy tylko do 34 to jest już max? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 MastaH wysyłaj po 4 sloty. Bo tyle możesz wysyłać przy 24 poziomie ekspedycji. Po jednej próbie nie ma co oceniać : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 29 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 labo skraca czas do 34 poziomu nie wyżej? Skraca wyżej Neriel ja wiem że skraca wyżej Jak wiesz to po co pytasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi