deusx Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Zamiast kombinować z cenami satelit czy elektrowniami, proponuję rozwiązanie, które moim zdaniem nie wymaga ankiety. Gracze nieaktywnie będą wydobywali surowce w 100 lub w 50%, a nie na 0% jak to jest w większości. Co wy na to ? gagnat, Y2K i Dagger157 dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 hej Powiem ze opcja jak dla mnie jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Deus, jaka ankieta.. kto się niby będzie sprzeciwiał? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neonek Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oszukista Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Jak najbardziej za, bedzie oplacalne latanie na idlerow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 w imieniu 20 osób z mojego sojuszu popieram ten pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbojnik+ Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Wow Donald, w końcu coś dobrego dla graczy zarzuciłeś.ZA Algid dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ktoś na nie? Brak sprzeciwu? Wprowadzaj xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 kiedy to bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falstaff Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Dawać to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodi Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 jestem za i popieram 100% wydobycia automatycznie jak gracz przechodzi w nieaktywnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Niestety skrypt wydobycia nie sprzyjał on moim założeniom, że wystarczy dodać jeden warunek, który sprawdza czy gracz jest nieaktywny i ustawia energię na max, trzeba grzebać głęboko w klasach i pozmieniać to i owo. Popatrzę na to dzisiaj dokładniej i postaram się dać jakiś przybliżony termin, może to być jutro lub za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Skrypt skończony, jak będzie wgrany damy info na grze. Gracz nieaktywny nie zużywa energii, więc jego wydobycie jest w 100% takie, jakie posiada kopalnie.Na początek daliśmy 50% wydobycia z nieaktywnych, na różne święta czy inny uroczystości wydobycie będzie zwiększane do 100%. Dagger157 i spieriz dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 deus, jestem z Ciebie dumny, że zrobiłeś to tak szybko. . (+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzyppol Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ja jestem ZA !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 ja tez jak najbardziej za! dobry pomysl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Widzę, że wiele osób czyta tylko pierwszy post olewając resztę.Deus już to zrobił, więc tutaj nie ma się kto sprzeciwiać . Gratuluję trafnego pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi