Tamara Napisano 26 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Dzisiaj o 23.30 wysłałam recyklery w licznie 2.000.000 z moona na planete i ponownie zniknęły !!! Nick Tamara. Bardzo prosze o dokładne sprawdzenie i usunięcie tego błedu , dlatego ze bardzo utrudnia gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skobel Napisano 27 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 moze latasz z misja 'atakuj' a nie na pz/stacjonuj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 27 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Ty tak poważnie?... Dziwaczna magia, że tylko recyklery i wcześniej tego nie wbyło :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamara Napisano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 moze latasz z misja 'atakuj' a nie na pz/stacjonuj ?Jak lece z moona na planete to jak mozna zrobic atakuj zastanow sie co piszesz. {poza tym GO moze latwo sprawdzic czy mam wybujana wyobraznie czy rzeczywiscie w grze jest blad. Ty tak poważnie?... Dziwaczna magia, że tylko recyklery i wcześniej tego nie wbyło :S Jezeli twierdzisz ze nie bylo to radze poczytac na forum a potem sie wypowiadac i sugerowac niewien co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 27 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 A ja radzę edytować posty. Przeczytałem każdy post napisany na tym forum od 2 lat (pomijając większość ST/SJ).Od dawna nie było znikającej floty. Wyszukiwarka znalazła raptem 3 wyniki w tym 2 sprzed roku. @DOWNDokładniej ode mnie tylko deus już czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamara Napisano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 A ja radzę edytować posty. Przeczytałem każdy post napisany na tym forum od 2 lat (pomijając większość ST/SJ).Od dawna nie było znikającej floty. Wyszukiwarka znalazła raptem 3 wyniki w tym 2 sprzed roku. Posted 02 listopad 2011 - 12:02 Witam. Możecie sprawdzić co jest grane ? Flota wysłana 111.682 UT i 2.549 AU zdobyto - Agresor wygrał bitwę! Przejął: 9.059.057.400 Metal, 2.361.308.405 Kryształ i 613.903.835 Deuter - około 10:30 jakiś zwis na serwie wylogowanie z konta powrót i ani śladu floty oraz surki Może to i mało ale jak tak zrobi ze 100x robi się pokaźna sumka. Jeszcze drugi błąd zauważony: kolejka budowania na Moonach. Do końca budowy stoczni 50s dodanie do kolejki stacji księżycowej kończy się zniknięciem potrzebnej surki, a budynek się nie buduje. Chcesz rozbudować wydaj ponownie surkę Pozdrawiam. To czytaj jeszcze raz ale tym razem dokladnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skobel Napisano 27 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Jak lece z moona na planete to jak mozna zrobic atakuj zastanow sie co piszesz. Przepraszam. Mój błąd. Nie latam, więc nie wiem czy można, czy nie można z moona atakować... Sugerowałbym zrobić skrina jakiegoś zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamara Napisano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Przepraszam. Mój błąd. Nie latam, więc nie wiem czy można, czy nie można z moona atakować... Sugerowałbym zrobić skrina jakiegoś zrobić No nie zartuj abym za kazdym razem wysylania reckow z moona na swoja planete robila skriny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skobel Napisano 27 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 a masz jakies raporty dot tych reckow ? z floty, eksploatacji ? cokolwiek ? rw moze jakies z tych walk, zlomu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamara Napisano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 a masz jakies raporty dot tych reckow ? z floty, eksploatacji ? cokolwiek ? rw moze jakies z tych walk, zlomu ? Nie mam , ale mysle ze operator gry bardzo latwo moze to sprawdzic. Nikt nie chowa raportow o powrotach floty a tymbardziej reckow czy transporterow. Ale 3 dni temu zostaly mi zwrocone recki wiec znaczy sie ze je mialam !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Maila musisz ponownie napisać, na forum takie sprawy nie są rozparzane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi