Naruto Napisano 26 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Witam gracz jak i adminiów,jestem nowy w grze ogam,ale to nie znaczy że nie mam doświadczenia w tego typu grach,na pewno o mnie usłyszycie nieraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 26 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 cześć. życzę miłej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Witamy ! Czekamy na pierwsze raporty na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamara Napisano 3 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi