ChRoScIk Napisano 26 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Witam . Chcialem sie dowiedziec gdzie znikneli wszyscy moi geolodzy ktorych mialem wykupionych na u3 ... ? Zostali oni odebrani wszystkim graczom a zadnej rekompensaty za to nie ma ... ! Wiec pytam dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Winiu_ Napisano 26 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 jest rekonsempensata , nie dostałes zwrotu dodatków ? ja dostałem 200.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RockHorn Napisano 26 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Rekompensata była w dodatkach aczkolwiek nie było tego wiele. obecna cena geologa i innych oficerów jest mocno zawyżona ale oto pojawił sie post z obietnicą deusa: http://forum.ogam.online/index.php?/topic/8430-zmiana-ilosci-dodatkow-u2-u3/page__view__findpost__p__68978 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 No przecież dostałeś dodatki. Tak to jest sarkazm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 u2/u3 dodatki zostały surowce za geologów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 26 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Sory deusx teraz znalazlem ten temat i juz przeczytalem ... Mam nadzieje, ze to ogarniesz jakos ... Zeby nikt nie byl poszkodowany Pozdro i sory Temat mozna Zamknac ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi