manticore Napisano 26 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 siemka jesli mam geologa + i kupie kilka razy zwyklego to mi sie przedluzy czas tego z +? i czy wogule mi sie przedluzy nawet jesli kupie z + kilka razy?. i to samo z bankiem jak kupie kilka razy prowizje 0% to mi sie poprzedluza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Czas się wydłuża. Można kupić nawet na rok do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manticore Napisano 26 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 dobra a jak mam geologa z+ i kupie bez+ to mi sie wydluzy ten z +? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 26 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Hmmm mysle ze skoro postawil flotke na ten wlocik to nie powinien byc stratny w zwiazku z tym bo to wylacznie wina po 2 stronie lezy jak db wiemy konta bugerow powinny byc usowane z gry takie konto w rekordach sobie wisi i np to juz pogarsza gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falstaff Napisano 26 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 manticore jak masz geologa plus to nie możesz tego słabszego już kupić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi