Skocz do zawartości

Pancerniki maja bląd

Zybi

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm można tek należny coś zrobić z pancernikami bo jest jakiś ewidentny błąd ponieważ na innych grach tego typu nie ma problemów z tym ze pancerniki losowo strzelają.

Moze wszystkie statki niech losowo strzelają to gra będzie cala losowa.

Ogam już trochę trwa i gra ma jako taka renoma kasa jest z dodatków wiec niech to jakoś funkcjonuje

Na obecnym silniku walk odbyły się już 4 konkursy i nikt nie miał pretensji.

Przypominam, że nie wygląda to tak, że przeprowadzana jest jedna symulacja, losowy wynik i lecimy dalej. Symulacji jest kilka, czasami nawet kilkanaście. Jeżeli ktoś je przegrał to w 99% jest to wina składu floty, który okazał się słabszy od floty przeciwnika.

Obwinianie wszystkiego co się tylko da to już lekka przesada <_>

a co z konkursem w takim razie ? wiekszosc ma zostac pokrzywdzona, ta co wybrała pancerniki ?;/

Jak kicha napisał, odbywały się 4 konkursy już, silnik ten jak się nie mylę za nie długo 2 lata będzie miał i gracie na nim, nie było do tej pory żadnych jakiś poważnych skarg czy po prostu błędów.

Błąd na pancernikach to nie błąd, a po prostu ich słaba pozycja w rankingu statków, jak nie strzeliły za pierwszym razem dobrze (7 sd zamiast 6), to w następnej rudzie było ich po prostu za mało, aby ratować sytuację.

Na obecnym silniku walk odbyły się już 4 konkursy i nikt nie miał pretensji.

Przypominam, że nie wygląda to tak, że przeprowadzana jest jedna symulacja, losowy wynik i lecimy dalej. Symulacji jest kilka, czasami nawet kilkanaście. Jeżeli ktoś je przegrał to w 99% jest to wina składu floty, który okazał się słabszy od floty przeciwnika.

Obwinianie wszystkiego co się tylko da to już lekka przesada <_>

Kicha nie kozacz tak po lipa totalna była z tym Pacernikami i moja wala z Ruby jest tym bardzo dobrym dowodem : )

Widzisz jednak jak Ci pisałem ze błąd masz w symulatorze to masz : )

ja nie od dzisiaj gram w taki gierki , może młody jestem ale już trochę się nagrałem i byłem 100% pewny ze mam racje i ze moje flota jest silniejsza od Ruby a przez to Towoję niedowierzania mi poszedł mi konkurs koła nosa i tyle niepotrzebnych symulasji zeby dać flotę do Konkursu ; / ;(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.