Zybi Napisano 25 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Hmmm można tek należny coś zrobić z pancernikami bo jest jakiś ewidentny błąd ponieważ na innych grach tego typu nie ma problemów z tym ze pancerniki losowo strzelają. Moze wszystkie statki niech losowo strzelają to gra będzie cala losowa. Ogam już trochę trwa i gra ma jako taka renoma kasa jest z dodatków wiec niech to jakoś funkcjonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Przyjrzymy się temu po zabawie w złomowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Błąd został naprawiony, poprawiony silnik walk zostanie wgrany na grę po konkursie zabawa w złomowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandra1 Napisano 29 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 a co z konkursem w takim razie ? wiekszosc ma zostac pokrzywdzona, ta co wybrała pancerniki ?;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 29 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Na obecnym silniku walk odbyły się już 4 konkursy i nikt nie miał pretensji.Przypominam, że nie wygląda to tak, że przeprowadzana jest jedna symulacja, losowy wynik i lecimy dalej. Symulacji jest kilka, czasami nawet kilkanaście. Jeżeli ktoś je przegrał to w 99% jest to wina składu floty, który okazał się słabszy od floty przeciwnika. Obwinianie wszystkiego co się tylko da to już lekka przesada <_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 a co z konkursem w takim razie ? wiekszosc ma zostac pokrzywdzona, ta co wybrała pancerniki ?;/ Jak kicha napisał, odbywały się 4 konkursy już, silnik ten jak się nie mylę za nie długo 2 lata będzie miał i gracie na nim, nie było do tej pory żadnych jakiś poważnych skarg czy po prostu błędów. Błąd na pancernikach to nie błąd, a po prostu ich słaba pozycja w rankingu statków, jak nie strzeliły za pierwszym razem dobrze (7 sd zamiast 6), to w następnej rudzie było ich po prostu za mało, aby ratować sytuację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 29 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Na obecnym silniku walk odbyły się już 4 konkursy i nikt nie miał pretensji.Przypominam, że nie wygląda to tak, że przeprowadzana jest jedna symulacja, losowy wynik i lecimy dalej. Symulacji jest kilka, czasami nawet kilkanaście. Jeżeli ktoś je przegrał to w 99% jest to wina składu floty, który okazał się słabszy od floty przeciwnika. Obwinianie wszystkiego co się tylko da to już lekka przesada <_> Kicha nie kozacz tak po lipa totalna była z tym Pacernikami i moja wala z Ruby jest tym bardzo dobrym dowodem : ) Widzisz jednak jak Ci pisałem ze błąd masz w symulatorze to masz : )ja nie od dzisiaj gram w taki gierki , może młody jestem ale już trochę się nagrałem i byłem 100% pewny ze mam racje i ze moje flota jest silniejsza od Ruby a przez to Towoję niedowierzania mi poszedł mi konkurs koła nosa i tyle niepotrzebnych symulasji zeby dać flotę do Konkursu ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 29 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Błąd zdaje się, nie tylko jest w panckach, mam rw w którym niszczary pierdykły z większą mocą pancki dopiero w 3 rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 30 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 W każdym razie od piątku silnik będzie poprawiony, więc nie ma na co narzekać, statki będą strzelały z jednostajną siłą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi