Zybi Napisano 25 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 25 Listopada 2011 Hmmm można tek należny coś zrobić z pancernikami bo jest jakiś ewidentny błąd ponieważ na innych grach tego typu nie ma problemów z tym ze pancerniki losowo strzelają. Moze wszystkie statki niech losowo strzelają to gra będzie cala losowa. Ogam już trochę trwa i gra ma jako taka renoma kasa jest z dodatków wiec niech to jakoś funkcjonuje
deusx Napisano 25 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 25 Listopada 2011 Przyjrzymy się temu po zabawie w złomowanie.
deusx Napisano 29 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 29 Listopada 2011 Błąd został naprawiony, poprawiony silnik walk zostanie wgrany na grę po konkursie zabawa w złomowanie.
Sandra1 Napisano 29 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 29 Listopada 2011 a co z konkursem w takim razie ? wiekszosc ma zostac pokrzywdzona, ta co wybrała pancerniki ?;/
Kicha Napisano 29 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 29 Listopada 2011 Na obecnym silniku walk odbyły się już 4 konkursy i nikt nie miał pretensji.Przypominam, że nie wygląda to tak, że przeprowadzana jest jedna symulacja, losowy wynik i lecimy dalej. Symulacji jest kilka, czasami nawet kilkanaście. Jeżeli ktoś je przegrał to w 99% jest to wina składu floty, który okazał się słabszy od floty przeciwnika. Obwinianie wszystkiego co się tylko da to już lekka przesada <_>
deusx Napisano 29 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 29 Listopada 2011 a co z konkursem w takim razie ? wiekszosc ma zostac pokrzywdzona, ta co wybrała pancerniki ?;/ Jak kicha napisał, odbywały się 4 konkursy już, silnik ten jak się nie mylę za nie długo 2 lata będzie miał i gracie na nim, nie było do tej pory żadnych jakiś poważnych skarg czy po prostu błędów. Błąd na pancernikach to nie błąd, a po prostu ich słaba pozycja w rankingu statków, jak nie strzeliły za pierwszym razem dobrze (7 sd zamiast 6), to w następnej rudzie było ich po prostu za mało, aby ratować sytuację.
StoProCent Napisano 29 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 29 Listopada 2011 Na obecnym silniku walk odbyły się już 4 konkursy i nikt nie miał pretensji.Przypominam, że nie wygląda to tak, że przeprowadzana jest jedna symulacja, losowy wynik i lecimy dalej. Symulacji jest kilka, czasami nawet kilkanaście. Jeżeli ktoś je przegrał to w 99% jest to wina składu floty, który okazał się słabszy od floty przeciwnika. Obwinianie wszystkiego co się tylko da to już lekka przesada <_> Kicha nie kozacz tak po lipa totalna była z tym Pacernikami i moja wala z Ruby jest tym bardzo dobrym dowodem : ) Widzisz jednak jak Ci pisałem ze błąd masz w symulatorze to masz : )ja nie od dzisiaj gram w taki gierki , może młody jestem ale już trochę się nagrałem i byłem 100% pewny ze mam racje i ze moje flota jest silniejsza od Ruby a przez to Towoję niedowierzania mi poszedł mi konkurs koła nosa i tyle niepotrzebnych symulasji zeby dać flotę do Konkursu ; /
Czarny93 Napisano 29 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 29 Listopada 2011 Błąd zdaje się, nie tylko jest w panckach, mam rw w którym niszczary pierdykły z większą mocą pancki dopiero w 3 rundzie
deusx Napisano 30 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 30 Listopada 2011 W każdym razie od piątku silnik będzie poprawiony, więc nie ma na co narzekać, statki będą strzelały z jednostajną siłą.
Rekomendowane odpowiedzi