deusx Napisano 3 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 9 kk Gś to stanowczo za mało na moona ponad 9k a co dopiero 9,8 k. Albo ja coś nie rozumiem, albo mi ta tabela do opisu nie pasuje W opisie 9.000.000 GŚ a w tabeli nawet 2.000.000.000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Podałem obok każdej ilości w nawiasie % na zniszczenie moona.Nie napisałem ile potrzeba by go na 100% zniszczyć tylko najbardziej opłacalną opcję dla każdej wielkości moona.W nawiasach masz np. 25% dla 8,5 k moona przy 6kk GŚ, więc na takim % będą najmniejsze koszty jego niszczenia. Jeśli chcesz zniszczyć na 2 loty, a nie na 5 to wyślesz 20 kk GŚ dwa razy i zniszczysz szybciej ale ryzykujesz większą ilością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noone Napisano 3 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ja tam tą ilość potrzebnych gąsek zwiększył bym 2 krotnie co najmniej... Np. Moon 9k - 50kk gąsek i to by było jakieś 25%... i żeby ułatwić wreszcie start flociarzom % utraty powinien drastycznie wzrosnąć Przy 9k i np takiej flocie 100kk gąsek (było by w granicach 50% ale kolejne 50% na ich stratę ...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Szansa na utratę 50% była na ogame gdzie do ściągnięcia było max 9 moonów. Mamy ich tu aż 21, a stworzenie mniejszych to chwila więc aż tak ciężko nie powinno być. Można by zwiększyć ilość GŚ dla większych moonów ale 50kk to moim zdaniem przegięcie. I było by lepiej jakby więcej jak 2-3 osoby raz dziennie się tu wypowiadały :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Moon 9k - 50kk gąsek i 25% również te myśl podzielam, moony powyżej 9k mają być nieruszane przez długi czas, te niższe mają spadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 4 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Moon 9k - 50kk gąsek i 25% również te myśl podzielam, moony powyżej 9k mają być nieruszane przez długi czas, te niższe mają spadać. kto na u 5 ma 50kk gs ??::> nie możecie zrobić wszystkich uni tak sam i moomy tak samo bo na u 5 jest najmłodszym uni xd pomście w ten sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 50kk GŚ to dla mnie ponad miesiąc wydobycia albo 2-3 tygodnie farmienia więc dość dużo jak na zniszczenie 2 moonów.. ale jak uważacie..W sumie jeśli będzie zbyt ciężko zawsze można zmniejszyć te % i nikt nie będzie się buntował z tego powodu, a jakby było za mało i byśmy zwiększyli to już na pewno by wszystkim odwaliło. Dzisiaj lub jutro wpakuję nową wersję tabelki xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 kto na u 5 ma 50kk gs ??::> nie możecie zrobić wszystkich uni tak sam i moomy tak samo bo na u 5 jest najmłodszym uni xd pomście w ten sposób A kto na u5 będzie miał moony powyżej 9k ? Może po miesiącu 10 osób, z czego na jednej a nie na każdej planecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 4 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Deusx a skąd u Cb taka pewność ?:> jak ktoś będzie miał to bez problemu może wtedy latać z moona na pz bo nikt mu tego nie rozwali Topka zrobi sobie takie mooony i nikt oprócz nich nie zniszczy tych mooon , bo koto będzie stać na 50kk gs zęby pęk mooon ?:> pomyśl w ten sposób ? wtedy to już wg topka będzie nie do zniszczenia : )a tak np ostatnio mi gracz zniszczył mooon 6.5k a puścił tylko 1 fal po 400k gs xd zawsze to utrudnia grę jak sie traci mooon który był bardzo mocno rozwinięty a tak gracz top 200 nie będzie miał szans nawet moona zniszczyć komukolwiek xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 4 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Taaaaak, zrobią sobie moony 9 000, a czy w tej bajce były smoki? Były zielone? A latały?Moona 9 000 średnicy jest baaaardzo ciężko zrobić, trzeba mieć ogromnego farta, więc myślę że robienie/niszczenie słabych moonów by powstał ten 9 000 zajęłoby bardzo dużo czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 4 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Boshhh Tasiek, jesteś beee...Czytałeś w ogóle temat?? Jak czytałeś, to czy go zrozumiałeś?? Bo by wychodziło z tego, że chyba nie zbyt...3k będzie albo bardzo tani albo półdarmowy - nie więcej jak 2 mld paliwa na próbę.3-5k nie będzie problemem by zrobić kilka w ciągu dnia - 50 mld za próbę6k nieco drożej - 250 mld za próbę7k to 1 bln za próbę, a więc mniej więcej raz dziennie8k już sporo 4-5 bln9k to niemal 20 bln9,5k ok. 35 blnW okolicy max moona (9.800) ponad 50 bln na próbę (a więc nie małe ST) Jaśniej mówiąc, chodzi o fakt, że bez problemu będziesz mógł stworzyć 9k moon, o ile tylko starczy ci surki na próby warte około 20 bln każda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Nie tylko na próby - tracąc floty można dostać nagrodę pocieszenia w postaci moona 9k+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 4 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Darth Misiek przyznam się bez bicia że nie czytałem Ale ja jestem beee Miałem bana na forum i nie wchodziłem na nie, więc nie czytałem nic, jedynie post Sety. Zwracam honor. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 4 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Darth Misiek przyznam się bez bicia że nie czytałem Jak bez bicia?? Wpierdziel musi być Myślisz, że to tak hop siup, się przyznasz i wtedy obejdzie się bezboleśnie?? Kara musi być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi