Skocz do zawartości

Szansa na utratę GŚ.

Neriel

Rekomendowane odpowiedzi

Podałem obok każdej ilości w nawiasie % na zniszczenie moona.

Nie napisałem ile potrzeba by go na 100% zniszczyć tylko najbardziej opłacalną opcję dla każdej wielkości moona.

W nawiasach masz np. 25% dla 8,5 k moona przy 6kk GŚ, więc na takim % będą najmniejsze koszty jego niszczenia. Jeśli chcesz zniszczyć na 2 loty, a nie na 5 to wyślesz 20 kk GŚ dwa razy i zniszczysz szybciej ale ryzykujesz większą ilością.

Ja tam tą ilość potrzebnych gąsek zwiększył bym 2 krotnie co najmniej...

Np.

Moon 9k - 50kk gąsek i to by było jakieś 25%... i żeby ułatwić wreszcie start flociarzom % utraty powinien drastycznie wzrosnąć :)

Przy 9k i np takiej flocie 100kk gąsek (było by w granicach 50% ale kolejne 50% na ich stratę ...)

Szansa na utratę 50% była na ogame gdzie do ściągnięcia było max 9 moonów. Mamy ich tu aż 21, a stworzenie mniejszych to chwila więc aż tak ciężko nie powinno być.

Można by zwiększyć ilość GŚ dla większych moonów ale 50kk to moim zdaniem przegięcie. I było by lepiej jakby więcej jak 2-3 osoby raz dziennie się tu wypowiadały :/

50kk GŚ to dla mnie ponad miesiąc wydobycia albo 2-3 tygodnie farmienia więc dość dużo jak na zniszczenie 2 moonów.. ale jak uważacie..

W sumie jeśli będzie zbyt ciężko zawsze można zmniejszyć te % i nikt nie będzie się buntował z tego powodu, a jakby było za mało i byśmy zwiększyli to już na pewno by wszystkim odwaliło.

Dzisiaj lub jutro wpakuję nową wersję tabelki xP

kto na u 5 ma 50kk gs ??::> nie możecie zrobić wszystkich uni tak sam i moomy tak samo bo na u 5 jest najmłodszym uni xd pomście w ten sposób :P

A kto na u5 będzie miał moony powyżej 9k ? Może po miesiącu 10 osób, z czego na jednej a nie na każdej planecie.

Deusx a skąd u Cb taka pewność ?:> jak ktoś będzie miał to bez problemu może wtedy latać z moona na pz bo nikt mu tego nie rozwali :P Topka zrobi sobie takie mooony i nikt oprócz nich nie zniszczy tych mooon , bo koto będzie stać na 50kk gs zęby pęk mooon ?:> pomyśl w ten sposób ? wtedy to już wg topka będzie nie do zniszczenia : )

a tak np ostatnio mi gracz zniszczył mooon 6.5k a puścił tylko 1 fal po 400k gs xd

zawsze to utrudnia grę jak sie traci mooon który był bardzo mocno rozwinięty a tak gracz top 200 nie będzie miał szans nawet moona zniszczyć komukolwiek xd

Taaaaak, zrobią sobie moony 9 000, a czy w tej bajce były smoki? Były zielone? A latały?

Moona 9 000 średnicy jest baaaardzo ciężko zrobić, trzeba mieć ogromnego farta, więc myślę że robienie/niszczenie słabych moonów by powstał ten 9 000 zajęłoby bardzo dużo czasu...

Boshhh Tasiek, jesteś beee...

Czytałeś w ogóle temat?? Jak czytałeś, to czy go zrozumiałeś?? Bo by wychodziło z tego, że chyba nie zbyt...

3k będzie albo bardzo tani albo półdarmowy - nie więcej jak 2 mld paliwa na próbę.

3-5k nie będzie problemem by zrobić kilka w ciągu dnia - 50 mld za próbę

6k nieco drożej - 250 mld za próbę

7k to 1 bln za próbę, a więc mniej więcej raz dziennie

8k już sporo 4-5 bln

9k to niemal 20 bln

9,5k ok. 35 bln

W okolicy max moona (9.800) ponad 50 bln na próbę (a więc nie małe ST)

Jaśniej mówiąc, chodzi o fakt, że bez problemu będziesz mógł stworzyć 9k moon, o ile tylko starczy ci surki na próby warte około 20 bln każda ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.