Tamara Napisano 24 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 24 Listopada 2011 Witam, na 5 uni zniklo mi ponad 2 miliony reckow z surka. Bardzo prosze o sprawdzenie . Dzisiaj okolo 19.00 zauwazylam ze recki nie powracaja z pz na ktora zostaly wyslane. Nie ma zadnych raportow o powrocie.
spieriz Napisano 24 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 24 Listopada 2011 może byś bardziej sytuacje opisała? kiedy, w jakiej sytuacji itp.
MrWhite Napisano 24 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 24 Listopada 2011 a co jeszcze byś chciał wiedzieć ? Pewnie id matki i sprawdzisz w logach Przeloguj grę i po pierwsze sprawdź wszystkie kolonie i moony czasami raport się usunie a flota potrafi czekać na innym moonie wiem coś o tym bo kiedyś ktoś zezłomował mi kilka milionów statków a ja bylem pewien ze na Fs zabrałem all. Szkoda że flotę podzieliłem na dwie części i o drugiej zapomniałem
Tamara Napisano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 24 Listopada 2011 Sprawdzilem w wszystkich raportach, nigdzie nie ma , sprawdzilam planety i moony tez nie ma. W zakladce floty tez nie ma.
deusx Napisano 24 Listopada 2011 Zgłoszenie Napisano 24 Listopada 2011 Dawno nic się nie zawieruszyło, system dał o sobie znać. Napisz podanie na ogamtest@gmail.com wzór: http://forum.ogam.online/index.php?/topic/2130-wzor-na-oddanie-surkiflotyitp/ I daj znać, czy na planetę/moona na które wracały recki, była aktywna stocznia lub obrona, tj czy była jakaś kolejka czy akurat coś budowałaś, jak nie pamiętasz co to było to trudno.
Rekomendowane odpowiedzi