Tamara Napisano 24 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Witam, na 5 uni zniklo mi ponad 2 miliony reckow z surka. Bardzo prosze o sprawdzenie . Dzisiaj okolo 19.00 zauwazylam ze recki nie powracaja z pz na ktora zostaly wyslane. Nie ma zadnych raportow o powrocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 24 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 może byś bardziej sytuacje opisała? kiedy, w jakiej sytuacji itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 24 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 a co jeszcze byś chciał wiedzieć ? Pewnie id matki i sprawdzisz w logach Przeloguj grę i po pierwsze sprawdź wszystkie kolonie i moony czasami raport się usunie a flota potrafi czekać na innym moonie wiem coś o tym bo kiedyś ktoś zezłomował mi kilka milionów statków a ja bylem pewien ze na Fs zabrałem all. Szkoda że flotę podzieliłem na dwie części i o drugiej zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamara Napisano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Sprawdzilem w wszystkich raportach, nigdzie nie ma , sprawdzilam planety i moony tez nie ma. W zakladce floty tez nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 24 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Dawno nic się nie zawieruszyło, system dał o sobie znać. Napisz podanie na ogamtest@gmail.com wzór: http://forum.ogam.online/index.php?/topic/2130-wzor-na-oddanie-surkiflotyitp/ I daj znać, czy na planetę/moona na które wracały recki, była aktywna stocznia lub obrona, tj czy była jakaś kolejka czy akurat coś budowałaś, jak nie pamiętasz co to było to trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamara Napisano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Sprawa wyjasniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi