ARAB Napisano 24 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Mam pytanie czy to nie jest blad ,a zeby w jednej misji wyslania ekspy poszy mi dwie flotki przez czarna dziureto jest chyba jakis zart podnioslem lev na 26 ponoc czym wikszy lev ma byc lepiej ,a tu chyba to idzie w druga strone Radary flot zaczęły głośno wskazywać pozycję 11 X 68 H. Załoga pędząc na wskazane wytyczne była świadkiem hipernowy, ekspedytorom udało się ominąć promień gamma, niestety w złą stronę,potężna grawitacja zaczęła ściągać flotę w czarną dziurę, więcej informacji flota nie zdołała przesłać, została ona bezpowrotnie zniszczona. 11-24 08:10:59 +0100SystemRaport Ekspedycji -Radary flot zaczęły głośno wskazywać pozycję 11 X 68 H. Załoga pędząc na wskazane wytyczne była świadkiem hipernowy, ekspedytorom udało się ominąć promień gamma, niestety w złą stronę,potężna grawitacja zaczęła ściągać flotę w czarną dziurę, więcej informacji flota nie zdołała przesłać, została ona bezpowrotnie zniszczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 24 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Chodzi Ci oto, że wysłałeś jedną ekspedycję (jedną flotę) a przyszły dwie wiadomości z czarnymi dziurami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 nie normalnie wyslalem 5 ekspy i z 5 zostaly mi 3 flotki powrotne ,a 2 zostaly wessane w czarna dziure chodzi mi o to ze w jednej wyslanej misji 5 flot wracaja 3 jeszcze tak nigdy nie mialem jak juz to bylo ze 1 jedna flotke wsyslo ,a tu 2 masakra lev 26 to po co podnosic lev jak jest lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 24 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Po prostu pech i tyle. Co poziom szansa na czarną dziurę się zmniejsza, więc nie ma co narzekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Teraz trafiłeś dwie naraz, czyli teoretycznie na jakiś czas z dziurami masz spokój. Ale to tylko teoria. Zamiast narzekać na te ekspy, weźcie pod uwagę, że to co wam wypadnie za każdym razem jest przydzielane losowo. Tak jak na loterii - albo masz pecha albo szczęście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 24 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Ja właśnie myślałem - "2 dziury wpadły pewnie do końca dnia mam spokój".Dobudowałem z 20kk do 150kk i kolejne 2 wpadły Większość by puściła focha i przestała latać... a ja na spokojnie się uśmiałem z tego i na dzień dzisiejszy średnia nadal wg planu trzyma się twardo ponad 4 bln deuteru na dzień. O trycie nic nie mówię, bo Ciastek jeszcze się załamie ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 24 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Ja przy 25 PTE mimo strat absolutnie nie mam na co narzekać. przy około 20-30 ekspedycjach dziennie mam co najmniej +1,5 bln deuteru (czasami nawet wychodzi 3bln) i 2k-8k trytu. czarna dziura może raz na dwa dni. Klonowanie i komety się równoważą. Tak więc jestem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 26 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 To wy macie jakieś konkretne szczęście, albo jaki inny h. Na moje 100 ostatnich ekspów wypadło 9 komet, i 1 klonowanie, jak nic, jakoś mi to się nie równoważy, o czarnych dziurach już nic nawet nie wspomnę... Już mi nawet się nie chce dobudowywać tych szperaczy, jak mam takich trefnych pilotów, którzy nawet nie potrafią ominąć marnej komety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi