harunia33 Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Chodzi o to aby inaczej trochę ułożyć moony i planety do wyboru w lewym górnym rogu. Chodzi o to żeby były pary sprzężone czyli Planeta/Moon (tej planety) będzie nam łatwiej sprawdzić gdzie nie mamy moona i gdzie nam spadł jak ktoś nas bardzo gnębi mały szczegół ale pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Wejdż w ustawienia i tam sobie ustaw to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 W ustawieniach zmień : Sortowanie planet w następującej kolejności: Współrzędne. Będzie w parach ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harunia33 Napisano 23 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Nie wiem jak mogłem nie zauważyć. Głupie niedopatrzenie z mojej strony. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi